Grădinăritul in recipienti a devenit unul dintre cele mai importante instrumente de combatere a foametei și malnutriției. Peste tot în lume, oamenii isi produc propria mancare proaspata in tipuri diferite de recipienti. De multe ori, de asemenea, isi decoreaza casa si gradina cu plante ornamentale în recipienti. A venit timpul pentru a face o trecere in revista a tuturor acestor tipuri de recipienti ce poate oferi persoanelor interesate idei practice pentru folosirea grădinăritului in recipienti atât în ​​mediul urban și în zonele rurale.

Există numeroase tipuri de containere, în care plantele pot fi ușor cultivate, chiar mai ușor decât în sol. Sticle de plastic par a fi favorite pentru grădinărit familie, probabil pentru că oamenii nu le place să pui prea mult plastic. grădinărit în sticle aruncate altfel și oale este un succes remarcabil, oferind familiilor o oportunitate de a crește legume și fructe la domiciliu.

Există numeroase tipuri de containere, în care plantele pot fi ușor cultivate, chiar mai ușor decât în sol. O mare varietate de containere mici este utilizat pentru producerea de material săditor. Cei mai mari pot fi folosite pentru producerea de cele mai multe legume la domiciliu.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-09-08 08:14:45.

Articole asemănătoare

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340