Skip to main content

Nimic nou sub soare SPECTRUL FOAMETEI

Unii îl presimt, alţii îl văd de-a binelea. Se apropie cu paşi perfizi, pe fiecare zi ce trece. Dă tîrcoale, deocamdată, pe la periferie. Uşile sînt deschise: săracii au totdeauna uşile deschise. – Intră, foameo, şi stai la masă! Iată, blidele-s goale, dar o supă de lacrimi se găseşte totdeauna… Şi foamea, galbenă, îşi împlineşte […]

How to Make Sauerkraut

The beauty of homemade sauerkraut is its simplicity. By Amy Grisak Making sauerkraut is an excellent way to utilize a bountiful cabbage harvest. This autumn tradition, passed down through generations, is very simple and, like all live-cultured foods, is very beneficial. “We all need live nutrition,” says Sandor Ellix Katz, author of Wild Fermentation: The […]

Taiwanezii au găsit secretul recoltelor record la ciuperci: Agaricus şi Pleurotus, cu 30% în plus

Taiwanezii au găsit secretul recoltelor record la ciuperci: Agaricus şi Pleurotus, cu 30% în plus

Cine nu îşi doreşte să descopere secretul recoltelor record? Şi mai ales când vorbim de o cultură profitabilă care aduce câştiguri? Cultura ciupercilor “asiatice” este considerată o “cultură profitabilă” mai peste tot în afara Asiei. Ciupercile shyitake, urechi de lemn sau altele le dau la o parte cu alura lor exotică pe neaoşele ghebe, hribi […]

Automatizarea cultivarii ciupercilor – Pungi sau Borcane

Automatizarea cultivarii ciupercilor – Pungi sau Borcane

O evaluare nepartinitoare With increased competition from overseas imported fresh mushrooms, automation is the key to survival and profit. Think and evaluate before you plunge in! Japan cultivates many mushrooms in bottles, among them are Flammulina velutipes several pleurotus strains, including P. eryngii, P. ostreatus, P. abalones, agroccybe, coprinus, Tremella, Hericium, ganoderma etc. However, Shiitake, […]