Daca aveti o fundație nivelata pentru un șopron de depozitare este esențial pentru o magazie solida si de lungă durată.

Înainte de a începe, găsiți o zonă unde v-ar plăcea să construiti magazia, zona care este relativ nivelata și este la mai mult de trei metri distanță de garduri sau de alte structuri.

În primul rând, așezați pe sol planul șopronului, cu tarusi și ata de zidarie. Asigurați-vă că aspectul este dreptunghiular. Marcați fiecare pozitie pentru distantieri pe ata de zidarie. Instrucțiunile sopronului vor specifica spațierea 4×4. Așezați blocurile aliniate cu semnele.

Pentru a începe nivelarea, începeti cu blocheti (boltari) înalti și apoi treceti la blocheti mai mici pentru a minimiza săpăturile. Sapati în sol pentru a elimina doar solul de sus, puneti pietriș în gaură și puneți deasupra blocul de beton. Continua săpatul pentru plasarea blochetilor. Așezați grinzile de 10×10 cm pe blocheti și verificați cât de orizontale sunt. Nivelati grinzile 10×10 adăugand sau eliminand pietriș. Nu adaugati pietris deasupra găurii, pentru că se va deplasa. Puteți adăuga, de asemenea, mai multi blocheti. Pentru o nivelare mai mica aveți posibilitatea să adăugați unu sau mai multe straturi de sindrila bituminoasa in loc de blocheti. Asigurați-vă că fiecare grinda este perfect orizontala și că toate celelalte grinzi sunt la acelasi nivel unele cu altele. Pozitionați cadrul podelei pe grinzile de 10×10 cm. Atașați cadrul la grinzi cu șuruburi de o parte la fiecare grinda. Asigurați-vă că rama este pătrata. Fixați rama cu grinda la fiecare punct de contact intre ele.

La instalarea panourilor de podea pentru magazie, folositi primul panou pentru a indrepta cadrul. Montați panourile de podea rămase și faceti ajustările necesare pentru nivelare. Acum aveți o baza nivlata si dreapta pentru pardoseala șopronului pe care să construiti șopronul dumneavoastră. Găsiți șopronul de depozitare perfect în aer liber sau pentru curtea din spate la http://www.Lowes.com/Heartland.

Sau vizitati canalul nostru: http://www.youtube.com/Lowes


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-09-08 08:50:01.

Articole asemănătoare

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340