Skip to main content

Bursa legumelor și fructelor din România: fructe şi legume româneşti pe alese!

Fructe şi legume româneşti pe alese! Producătorii autohtoni vor avea la dispoziţie bursa legumelor și fructelor din România, cea mai mare piaţă virtuală, cu informaţii în timp real

Cultivatorii de legume, fructe sau ciuperci din România vor avea la dispoziție, de la finalul lunii octombrie, cea mai mare piață virtuală, un portal online în care vor transmite comercianților sau intermediarilor stocurile disponibile și prețurile, în timp real.

Bursa legumelor și fructelor va reflecta situația reală din piață, în contextul în care autoritățile încurajează comercializarea produselor autohtone.

Producătorii români vor avea expunere totală față de micii și marii comercianți. Organizația Interprofesională Naţională Prodcom legume, fructe, ciuperci – OIPA legume, fructe a dezvoltat un portal online prin intermediul căruia, cultivatorii autohtoni pot publica situația stocurilor în timp real și prețurile stablite.

„Site-ul, o veritabilă bursă a cultivatorilor, oglindește de fapt situația reală din piață. Portalul asigură asistență tehnică producătorilor care pot comunica situația stocurilor și a prețurilor, la nivel național, individual. Fiecare producător va publica informațiile necesare comercianților și nu numai. Noi asigurăm și marketingul, astfel că toate ofertele vor avea vizibilitatea dorită”, a declarat în exclusivitate pentru super-hrana.ro Aurel Tănase, Președintele OIPA legume, fructe.

“E timpul să ordonăm lucrurile în haosul din piață. Acest proiect este susținut de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și de către domnul ministru Daniel Constantin. Cu siguranță această abordare nouă ne va ajuta să promovăm mai bine produsele românești, cel mai avantajat fiind în cele din urmă cumpărătorul, care va avea la dispoziție produse autohtone proaspete”, explică Aurel Tănase.

Site-ul prodcom.ro va fi lansat oficial la finalul lunii în curs, în primele zile ale Indagra 2015.

Modelul este practicat cu succes în Europa, unde astfel de site-uri sunt actualizate constant cu oferte în timp real. Această soluție mărește expunerea producătorilor și timpul de răspuns al intermediarilor sau al comercianților, obținându-se un flux avantajos pentru ambele părți.

sursa

Articole asemănătoare

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Niciun comentariu până acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + ten =

 
Citește articolul precedent:
Premieră pentru România. Cercetătorii au aclimatizat aici un nou soi de pepene, de iarnă, foarte rezistent
La 16 ani, Kiara Nirghin găsește soluția pentru seceta din Africa de Sud
Di Giorno: omul care face plantele să crească… dar fără apă!
Ventilatia corecta va poate creste profitul de peste 10 ori
Mini Semanatori

Închide