Skip to main content

Bursa legumelor și fructelor din România: fructe şi legume româneşti pe alese!

Fructe şi legume româneşti pe alese! Producătorii autohtoni vor avea la dispoziţie bursa legumelor și fructelor din România, cea mai mare piaţă virtuală, cu informaţii în timp real

Cultivatorii de legume, fructe sau ciuperci din România vor avea la dispoziție, de la finalul lunii octombrie, cea mai mare piață virtuală, un portal online în care vor transmite comercianților sau intermediarilor stocurile disponibile și prețurile, în timp real.

Bursa legumelor și fructelor va reflecta situația reală din piață, în contextul în care autoritățile încurajează comercializarea produselor autohtone.

Producătorii români vor avea expunere totală față de micii și marii comercianți. Organizația Interprofesională Naţională Prodcom legume, fructe, ciuperci – OIPA legume, fructe a dezvoltat un portal online prin intermediul căruia, cultivatorii autohtoni pot publica situația stocurilor în timp real și prețurile stablite.

„Site-ul, o veritabilă bursă a cultivatorilor, oglindește de fapt situația reală din piață. Portalul asigură asistență tehnică producătorilor care pot comunica situația stocurilor și a prețurilor, la nivel național, individual. Fiecare producător va publica informațiile necesare comercianților și nu numai. Noi asigurăm și marketingul, astfel că toate ofertele vor avea vizibilitatea dorită”, a declarat în exclusivitate pentru super-hrana.ro Aurel Tănase, Președintele OIPA legume, fructe.

“E timpul să ordonăm lucrurile în haosul din piață. Acest proiect este susținut de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și de către domnul ministru Daniel Constantin. Cu siguranță această abordare nouă ne va ajuta să promovăm mai bine produsele românești, cel mai avantajat fiind în cele din urmă cumpărătorul, care va avea la dispoziție produse autohtone proaspete”, explică Aurel Tănase.

Site-ul prodcom.ro va fi lansat oficial la finalul lunii în curs, în primele zile ale Indagra 2015.

Modelul este practicat cu succes în Europa, unde astfel de site-uri sunt actualizate constant cu oferte în timp real. Această soluție mărește expunerea producătorilor și timpul de răspuns al intermediarilor sau al comercianților, obținându-se un flux avantajos pentru ambele părți.

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole asemănătoare

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Niciun comentariu până acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 15 =

 
Citește articolul precedent:
Planta care poate înlocui carnea în alimentație crește, de anul acesta, și în România
Open Ecology Village

Străinii dețin 10% din terenurile agricole
Familia Ianţoc a lăsat viaţa de oraş pentru a creşte roşii în seră
În timpul săptămânii, la birou, în weekend, agricultori. Trei tineri din Capitală au pus pe picioare o fermă cu produse bio
Închide