Liviu Dragnea a criticat din nou companiile multinaționale și i-a cerut ministrului Agriculturii să pună la punct un proiect privind crearea unei rețele de hypermarketuri care să distribuie produse românești, informează b1.ro

produs romanesc

„Producătorii români se chinuie să le ajungă produsele pe raft” în timp ce noi în continuare cumpărăm cu preponderență „produse din alte țări că așa consideră niște companii multinaționale că românii trebuie să mănânce mai prost și mai scump”, a spus șeful PSD.

Referindu-se și la dublul standard din Uniunea Europeană, ce face ca esticii să mănânce mai scump, dar mai prost decât vesticii, liderul PSD i-a cerut lui Petre Daea, să lanseze un proiect de „realizare a unei rețele de hypermarketuri (…) cu produse românești, de la producătorii români”. 

De asemenea, a cerut să fie achiziționate corturi „ca cele din Armată, chiar și cu aer condiționat” care să fie puse la dispoziția producătorilor români de legume și a mai propus TVA 5% la produsele românești tradiționale.

Originally posted 2019-04-07 18:10:59.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.