Liviu Dragnea a criticat din nou companiile multinaționale și i-a cerut ministrului Agriculturii să pună la punct un proiect privind crearea unei rețele de hypermarketuri care să distribuie produse românești, informează b1.ro

produs romanesc

„Producătorii români se chinuie să le ajungă produsele pe raft” în timp ce noi în continuare cumpărăm cu preponderență „produse din alte țări că așa consideră niște companii multinaționale că românii trebuie să mănânce mai prost și mai scump”, a spus șeful PSD.

Referindu-se și la dublul standard din Uniunea Europeană, ce face ca esticii să mănânce mai scump, dar mai prost decât vesticii, liderul PSD i-a cerut lui Petre Daea, să lanseze un proiect de „realizare a unei rețele de hypermarketuri (…) cu produse românești, de la producătorii români”. 

De asemenea, a cerut să fie achiziționate corturi „ca cele din Armată, chiar și cu aer condiționat” care să fie puse la dispoziția producătorilor români de legume și a mai propus TVA 5% la produsele românești tradiționale.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2019-04-07 18:10:59.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.