Descriere: Anual se colecteaza de pe teritoriul Romaniei cantitati imense din diverse tipuri de plante medicinale. Acestea sunt utilizate de anumite societati comerciale specializate pe acest domeniu pentru realizarea diferitelor medicamente sau a ceaiurilor medicinale. Aceste firme au o raza mare de colectare, insa nu au cum sa atinga toate teritoriile. La noi in tara sunt foarte multe teritorii unde, pe parcursul verii, se poate face colectare de diverse tipuri de plante medicinale.

Afacerea pe care v-o propunem este colectarea de plante medicinale si vanzarea acestora pentru marii producatori de medicamente sau ceaiuri medicinale. Acest lucru presupune stabilirea centrului de colectare intr-un anumit teritoriu unde se gasesc din belsug plante medicinale. Afacerea consta in mobilizarea locuitorilor teritoriului, in care va fi amplasat centrul de colectare, in colectarea plantelor medicinale contra cost. Acestia vor primi o suma stabilita initial pe kilogramul de plante medicinale colectat.

Resurse necesare: – stabilirea contractelor si relatiilor cu viitorii clienti (firmele producatoare de ceaiuri medicinale)
– documentarea in ceea ce priveste colectarea si conditiile de pastrare ale acestor plante
– mijloc de transport pentru plantele colectate
– inchirierea unui spatiu in teritoriul unde se desfasoara colectarea
– documentarea in ceea ce priveste colectarea si conditiile de pastrare ale acestor plante
– stabilirea contractelor si relatiilor cu viitorii clienti (firmele producatoare de ceaiuri medicinale)
– suma necesara pentru plata persoanelor care colecteaza, aceasta va fi stabilita in functie de pretul pe care il ofera cumparatorul si tipul plantei colectate.

Avantaje: – nu necesita eforturi financiare mari
– necesitatea pe piata a produselor naturiste este in crestere
– posibilitatea de obtinere a unor venituri considerabile intr-un timp relativ scurt

Dezavantaje: – fiind o afacere care presupune profit din adaos, e nevoie de o cantitate mare pentru a obtine profituri mari

Concluzii: Produsele naturiste sunt din ce in ce mai cautate, acest domeniu se va extinde si vor fi nevoie de cantitati din ce in ce mai mari. E o activitate accesibila oricarei persoane care dispune de fonduri minime de investitie, insa presupune stabilirea in prealabil a relatiilor si contractelor cu viitorii cumparatori.

sursa: 3 afaceri

Originally posted 2012-09-19 21:40:53.

Articole asemănătoare

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI