Descriere: Aceasta activitate poate fi realizata in propria locuinta, cu ingrediente ieftine si usor de procurat, iar rezultatele pot fi surprinzatoare. Exista mai multe modalitati de realizare a parfumurilor, insa cea mai simpla si accesibila este prin pastrarea in alcool. Acesta metoda se realizeaza prin culegerea sau achizitionarea de flori sau plante si pastrarea acestora in alcool etilic 24-48 ore. Substanta obtinuta se strecoara si rezulta parfumul sau poate fi amestecata cu alte esente. Aici puteti vedea cum se realizeaza o asemenea esenta:

O alta metoda este achizitia de uleiuri esentiale si realizarea diferitelor amestecuri sau retete. O reteta originala si reusita poate sa va aduca foarte multi bani, fie ca o comercializati dumnoavoastra, fie ca o vindeti unui mare producator de parfumuri. Pentru inceput se pot realiza retete de complexitate redusa,  iar vanzarea sa se faca cunoscutilor sau prietenilor.

Resurse necesare: – documentarea in ceea ce priveste obtinerea parfumului
– cheltuieli legate de achizitia de plante, flori, recipiente, alcool, unelte necesare.
– documentarea in ceea ce priveste realizarea retetelor si a mixurilor cele mai bune
– cheltuieli legate de comercializarea produsului

Avantaje: – se pot descoperi niste retete spectaculoase
– este un produs natural
– investitie foarte mica
– poate fi realizat la domiciliu
– depozitarea produselor nu necesita spatii mari

Dezavantaje: – este o munca care presupune multa rabdare si pasiune, unele combinatii necesita bune calitati olfactive pentru a fi realizate

Concluzii: Este o activitate placuta si usor de realizat in propria locuinta cu bani foarte putini, insa pentru ca o asemenea activitate sa produca bani este nevoie de realizarea unor parfumuri de calitate.

sursa: 3 afaceri


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-09-19 21:10:38.

Articole asemănătoare

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.