conductaDozarea apei este controlabila, se reduce mult evaporarea apei si apa nu umecteaza frunzisul; astfel se obtine o udare de calitate, care se materializeaza intr-o calitate superioara a florilor. Investitia in instalatii pentru picurare se amortizeaza relativ rapid prin economia de apa.

In perioadele secetoase udarea trandafirilor se face la intervale de 12 zile cu o cantitate de 20 – 30 l / mp. Pe solurile nisipoase se uda mai des ~ la 10 zile şi cu doze de ~20 l / mp iar pe cele argiloase mai rar ~14 zile dar cu doze de ~30 l / mp. In acest caz trandafirii vor avea o crestere continua, cu mai putini lastari fara boboci (“lastari orbi”). Trandafirii vor inflori mai devreme si vor forma flori de buna calitate.

Spre sfarsitul verii cantitatea de apa se reduce treptat pentru incetinirea cresterii si pregatirea plantei pentru iernare sigura (pentru transformarea amidonului in zaharuri superioare cu caracter protector).


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.