conductaDozarea apei este controlabila, se reduce mult evaporarea apei si apa nu umecteaza frunzisul; astfel se obtine o udare de calitate, care se materializeaza intr-o calitate superioara a florilor. Investitia in instalatii pentru picurare se amortizeaza relativ rapid prin economia de apa.

In perioadele secetoase udarea trandafirilor se face la intervale de 12 zile cu o cantitate de 20 – 30 l / mp. Pe solurile nisipoase se uda mai des ~ la 10 zile şi cu doze de ~20 l / mp iar pe cele argiloase mai rar ~14 zile dar cu doze de ~30 l / mp. In acest caz trandafirii vor avea o crestere continua, cu mai putini lastari fara boboci („lastari orbi”). Trandafirii vor inflori mai devreme si vor forma flori de buna calitate.

Spre sfarsitul verii cantitatea de apa se reduce treptat pentru incetinirea cresterii si pregatirea plantei pentru iernare sigura (pentru transformarea amidonului in zaharuri superioare cu caracter protector).

Originally posted 2013-11-04 21:43:04.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.