Morcovii ingropati in nisip

Strugurii se taie cu joarda (adica cu lemn) lung de 15 -20 cm in ambele parti sau chiar joarda care sa aiba mai multi struguri pe ea! Intereseaza-te in zona ta ce tipuri de struguri se preteaza pt ca nu merg toti!

Merele se conserva bine la temp ceva mai joasa, numai soiurile de iarna culese in moment optim, dar merg si in conditiile tale, asezate in ladite, unul cite unul sa nu aibe contact direct intre ele si separate intre rinduri cu hirtie mai groasa! O alta metoda este asezarea lor in rumegus de lemn (dar nu de rasinoase) la fel fara sa aiba contact direct intre ele, dar cu timpul capata un gust mai ciudat de la lemn! Cele in ladita se verifica periodic si se elimina cele stricate! La toate fructele se recomanda un tratament antifungic dupa recomandari specifice soiului efectuate cu un timp bine stabilit inainte de recoltare!

Pepenii: trebuie sa fie inveliti in paie sau sa-i sigilati la codita cu ceara – ca “sa nu respire”…

Radacinoasele se aseaza, acoperite, in ladite de lemn cu nisip (preferabil putin umezit – logic… va pastra apa din radacinoase).

Fructele de genul merelor/perelor se aseaza in lazi mari. Fiecare fruct este invelit in hartie (cea de ziar este perfecta). Intre randuri se aseaza un strat de ziar. Veti constata ca daca un fruct/mai multe se strica restul fructelor nu vor fi afectate.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2011-12-18 08:58:06.

Articole asemănătoare

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI