Ce afumatoare? Cum afumam
Pentru a afuma avem nevoie de rumegus, sau chipsuri (bucatele de lemn din lemn de esenta tare – am gasit pe google ) si de folie de aluminiu.

Punem chipsurile in apa si lasam 4-5 ore sa se imbibe bine cu apa. Confectionam apoi un pachet umplut cu chipsurile ude. Dublam folia de aluminiu, asezam chipsurile pe mijloc, lasand marginile libere ca sa invelim total chipsurile, apoi dam mai multe gauri cu furculita in partea superioara (cea care va sta in sus).

Bagam afumatoarea in priza si dupa ce se incalzeste asezam pachetul cu chipsuri pe plita. Acesta va incepe sa degaje un fum gros. Asezam carnea sau legumele pe gratar si acoperim cu capac. Tinem produsele la afumat cat credem de cuviinta (in functie de consistenta acestora, unele se fac mai repede, altele mai greu).

Ce putem prepara cu afumatoarea
Practic putem prepara orice ne trece prin cap, in special carnea merge afumata.

Noi am preparat coaste de porc (care ies o minunatie), cotlete de miel si pulpe de pui. Poti gati carnea doar cu afumatoarea sau poti doar sa o pui la afumat un pic, pentru a prinde acea aroma specifica si apoi sa termini coacerea la cuptor.

sursa: spufi.com


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2010-12-18 17:46:56.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0773 897 010

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI