Ce afumatoare? Cum afumam
Pentru a afuma avem nevoie de rumegus, sau chipsuri (bucatele de lemn din lemn de esenta tare – am gasit pe google ) si de folie de aluminiu.

Punem chipsurile in apa si lasam 4-5 ore sa se imbibe bine cu apa. Confectionam apoi un pachet umplut cu chipsurile ude. Dublam folia de aluminiu, asezam chipsurile pe mijloc, lasand marginile libere ca sa invelim total chipsurile, apoi dam mai multe gauri cu furculita in partea superioara (cea care va sta in sus).

Bagam afumatoarea in priza si dupa ce se incalzeste asezam pachetul cu chipsuri pe plita. Acesta va incepe sa degaje un fum gros. Asezam carnea sau legumele pe gratar si acoperim cu capac. Tinem produsele la afumat cat credem de cuviinta (in functie de consistenta acestora, unele se fac mai repede, altele mai greu).

Ce putem prepara cu afumatoarea
Practic putem prepara orice ne trece prin cap, in special carnea merge afumata.

Noi am preparat coaste de porc (care ies o minunatie), cotlete de miel si pulpe de pui. Poti gati carnea doar cu afumatoarea sau poti doar sa o pui la afumat un pic, pentru a prinde acea aroma specifica si apoi sa termini coacerea la cuptor.

sursa: spufi.com

Originally posted 2010-12-18 17:46:56.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.