Producatori autorizati de plante Goji Bio soiul Lycium Barbarum Ningxia NQ1. Pepiniera este autorizata, in perioada de conversie Bio, cu plante Goji de calitate, iar materialul saditor poate fi folosit in cultura ecologica.

Goji BioDetinem o Plantatie Goji BIO pe o suprafata de 2 ha in judetul Brasov. Oferim din experienta noastra, consultanta pentru infiintarea de plantatii Goji.

Una dintre cele mai profitabile afaceri agricole este cultivarea arbustilor de goji. Infiintarea plantatiilor se poate face numai cu material saditor certificat.

Putem asigura desfacerea productiei d-voastra de goji in centrele in care urmeaza sa comercializam noi intreaga cantitate de fructe.

Plante goji de minim 60 cm la 15 RON/buc, plante de cea mai buna calitate, certificate, crescute in pepiniera autorizata BIO. Se livreaza cu instructiuni de plantare si ingrijire precum si cu certificat de calitate al furnizorului.

Plantele se pot vedea in comuna Augustin, judetul Brasov.

Adrian Nicolae

0722504823

www.Plantatiegoji.ro
https://www.facebook.com/plantatie.goji

 

Originally posted 2014-03-05 12:25:43.

Articole asemănătoare

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.