Goji este cunoscut de peste 2000 de ani în Tibet şi folosit în medicina tradiţională datorită numeroaselor benficii curative. Localnicii care consumă zilnic goji sub forme diferite – ca fructe uscate, suc, ceai sau ca ingrediente culinare – trăiesc mai mult, mai energic şi mai sănătos, chiar şi peste 100 de ani.

Legendele vorbesc despre goji încă din anul 800 D.C., cea mai cunoscută relatând despre fântâna de lângă un tufiş cu fructe goji. Călugării tibetani care beau apă din această fântână au observat primii calităţile ei deosebite asupra organismului şi au înţeles că fructele goji care cădeau în apă îi dădeau aceste calităţi.

O altă legendă vorbeşte despre un chinez numit Li Qing Yuen, care ar fi trăit 252 de ani consumând zilnic supă din fructe goji, practicând yoga taoistă şi făcând mişcare.

Cu timpul vestea despre fructul miraculos s-a răspândit, au venit oameni din toată Asia şi au luat răsaduri pe care le-au plantat în satele lor. Încetul cu încetul planta s-a răspândit în Himalaya şi Asia, tot mai mulţi oameni au auzit şi încercat fructul goji iar medicii au efectuat tot mai multe cercetări şi au scris cărti despre el.goji

Fructul Goji este cunoscut în America de-abia de la începutul acestui secol şi adoptat rapid de staruri precum Madonna, Elizabeth Hurley, Mischa Barton şi altii (“superfructul anului” în 2007).

Dacă nu aţi auzit până acum de goji, ne face plăcere să vi-l prezentăm ca pe o noutate miraculoasă de care majoritatea europenilor probabil nu au aflat încă.

Povestea şi călătoria lui goji prin Europa este prea puţin cunoscută în momentul actual, deşi în anul 1730 britanicii îl cultivau şi îl foloseau la prepararea ceaiului.

sursa: www.goji.ro


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-09-22 07:22:35.

Articole asemănătoare

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0773 897 010

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.