Descriere: Brahmi este planta mica târâtoare cu numeroase ramuri. Aceasta crește până la o înălțime de 2-3 metri și filialele sale sunt de 10-35 cm lungime. Ea are frunzele de formă ovală, care sunt de 1-2 cm lungime și 3 – 8 mm larg. Frunzele sunt formate în perechi de-a lungul tulpinii mici-tubulare. Flori cu cinci petale sunt alb-violet. Tulpina este moale, suculentă. Radacinile ies din noduli direct pe sol. Fructul este oval ascuțit la vârf.

Brahmi este o planta medicinala folosita de peste 5000 de ani î.Hr., în sistemul de medicina ayurvedica ca un tonic al sistemului nervos (al sanatatii mintale) – de a îmbunătăți memoria și intelectul și de a promova vitalitatea tinerească și longevitate.

Bacopa monniera și Centella asiatica, sunt cunoscute sub numele de Brahmi.

Acțiuni
Brahmi a demonstrat ce poate face in anumite afectiuni: anti-anxietate, relaxare, poate să îmbunătățească memoria, este anti-oxidant, este anti-cancer, este bronhodilatator, imuno-modulator si are efecte anti-inflamatorii asa cum rezulta din studii farmacologice. Brahmi a demonstrat in studiile clinice ca îmbunătățeste în mod semnificativ viteza de prelucrare a informațiilor vizuale, rata de învățare și consolidare a memoriei, precum și usureaza starea de anxietate.

Doza folosita curent este de 2-10g planta uscata / zi, sau extract standardizat (40% bacosides) 300-500 mg / zi

Un medic specializat in Medicina Integrativa, un nutritionist calificat sau naturopat va fi bine instruit în utilizarea de substante nutritive, inclusiv doza lor corespunzătoare, contraindicații și interacțiuni potențiale cu alte medicamente sau alimente. Deși multe remedii pe bază de plante sunt disponibile la liber in farmacii, nu este recomandată auto-prescrierea, cu excepția cazurilor unor afectiuni minore, iar cele mai bune rezultate vor fi obținute prin solicitarea sfatului unui medic calificat in medicamente pe bază de plante. Deoarece orice substanță vegetală, chiar și cele care sunt folosite ca alimente, poate provoca o reacție alergică la unele persoane.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-10-15 10:04:35.

Articole asemănătoare

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.