Reproducerea animalelor crescute ecologic se bazează pe metode naturale. Este permisă inseminarea artificială, dar alte forme de reproducere artificială sau asistată sunt interzise. Aplicarea benzilor elastice la cozile oilor, tăierea cozilor, tăierea dinţilor, retezarea coarnelor, nu trebuie efectuate sistematic în fermele ecologice. O parte din aceste operaţii se autorizează de organismele de inspecţie şi certificare, […]
VENOM CURE
Avem plăcerea de a vă anunţa ca a apărut cartea „Otrava de aur: ferma de vipere de la 0 la profit”, primul manual complet privind creşterea viperelor cu corn. O lucrare extrem de necesară tuturor celor care se gândesc să investească în acest business de nişă. Cartea se poate achiziţiona la preţul de 100 RON. […]
Cresterea strutilor la Patulele
Originally posted 2012-06-21 12:16:16.
Piscicultura = o afacere profitabila
Originally posted 2012-06-21 10:31:27.
Apicultura incepatori – Comportamentul familiei de albine cu o matca tanara si nefecundata
Originally posted 2012-06-20 15:44:57.
Custi iepuri
Originally posted 2012-06-20 15:43:20.
Ferma de capre a lui Li Bing Zhi din Lacusteni
Originally posted 2012-06-20 15:40:42.
Copiii iubesc caprele
Un puşti de-o şchioapă, aflat la prima vizită la o grădină zoologică, a îmbrăţişat toate caprele de acolo şi şi-a pus capul pe ele în semn de afecţiune. Micuţul, pe numele său Sage, a confundat caprele cu câinii, pe care îi iubeşte. Astfel copilul şi-a dorit să le alinte pe toate. Sage are doar 14 […]
Agigea, locul cu singura fermă de midii din România. Cât de costisitoare este afacerea şi care este
Sunt unele dintre cele mai apreciate delicatese din întreaga lume şi cresc chiar în Marea Neagră. Midiile, căci despre ele vorbim, sunt cultivate în România într-o singură fermă, la Agigea. Cu toate acestea, românii trec graniţa să mănânce aceleaşi midii, mai scumpe, în Bulgaria. Pentru că vecinii ştiu şi sunt ajutaţi să facă turism din […]
Cum se face branza de capra La Colline
Branza romaneasca de capra distribuita sub brandul La Colline este fabricata in Feleac. Metoda e extrem de pretentioasa. Producatorul – Super Lactis – a adus retete frantuzesti, multe operatii se realizeaza manual. Laptele de capra este mai greu de procesat, dar branza de capra este mult mai apreciata de consumatorii avizati. Originally posted 2012-05-06 23:30:46.