Avem plăcerea de a vă anunţa ca a apărut cartea „Otrava de aur: ferma de vipere de la 0 la profit”, primul manual complet privind creşterea viperelor cu corn. O lucrare extrem de necesară tuturor celor care se gândesc să investească în acest business de nişă.

Cartea se poate achiziţiona la preţul de 100 RON. Pentru a face comanda este suficient să răspundeţi la acest e-mail cu datele dvs., respectiv nume, prenume, adresa de corespondenţă şi număr de telefon şi să specificaţi în mod expres că doriţi cartea. Plata se face ramburs, la primirea coletului. Pentru detalii ne puteţi contacta la numărul de telefon 0724.095.747.

Lucrarea trebuie privită şi înţeleasă ca un efort comun al autorilor de a identifica, rezuma şi compila cele mai importante informaţii despre vipere şi creşterea acestora, despre venin şi proprietăţile lui, despre pericolul reprezentat de muşcătura unei astfel de reptile şi, bineînţeles, despre profitul adus de comercializarea „otrăvii de aur”. Efortul nostru a fost încurajat de specialişti remarcabili ai domeniului, autorii bucurându-se de susţinerea domnului profesor universitar doctor Alexandru T. Bogdan, membru corespondent al Academiei Române care a realizat prefaţa acestui volum precum şi sfaturile domnişoarei asistent universitar doctorand Cristina-Angela Preda, care este şi autoarea rândurilor ce alcătuiesc postfaţa cărţii.

Lucrarea este structurată în şase capitole. Primul capitol este testimonialul coordonatorului prezentei cărţi, Andrei Tinu, despre experienţa sa de a fi muşcat de o viperă.

Cel de-al II-lea capitol şi-a propus să parcurgă un spaţiu geografic şi istoric ce se întinde din Antichitate până în zilele noastre şi din China până în Africa şi în toată America, inclusiv spaţiul românesc, pentru a aduna şi apoi prezenta imaginea şarpelui sub aspect mitologic şi chiar filozofic.

Capitolul al III-lea o are în prim plan pe Vipera ammodytes ammodytes: mediul natural şi creşterea în captivitate, evoluţia speciei şi a cercetărilor în domeniu, bolile şi malformaţiile celui mai mare şarpe veninos din România etc.

Capitolul IV încearcă să prezinte pe înţelesul tuturor cele mai importante date privitoare la aparatul veninos al Viperei cu corn, la produsul în sine şi la utilitatea sa în domeniul cosmetico-farmaceutic, dar şi implicaţiile medicale ale muşcăturii de viperă.

Cel de-al V-lea capitol este destinat prezentării legislaţiei interne şi internaţionale, în vigoare la data editării acestei lucrări, ce reglementează domeniul creşterii şerpilor veninoşi, cuprinzând un subcapitol special destinat normelor privind protecţia speciei şi a habitatelor naturale ale acesteia.

În cel din urmă capitol, autorii dezvoltă, subiectul ferma de vipere, intenţionând să ofere tuturor celor care doresc să investească în acest domeniu un punct, o baza de plecare.

Puteţi vedea în acest link imagini de la lansarea de carte:
https://andreitinu.wordpress.com/2012/06/03/lansarea-volumului-otrava-de-aur-ferma-de-vipere-de-la-0-la-profit/

Cu aleasa consideratie,
Echipa VENOM CURE

http://andreitinu.wordpress.com
www.venomcure.ro

Originally posted 2012-07-06 20:16:22.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.