Rohit Patel, tanar de 21 de ani, producator de ceapă și inovator din Jhabua, statul Madhya Pradesh, India, a găsit o cale de a-si depozita recolta pentru câteva luni și de a mari de peste zece ori profitul.

ceapa

Inovația ingenioasă a lui Rohit Patel ce consta in depozitarea la rece se poate dovedi a fi o binecuvântare. Într-o cameră fără ferestre, Patel a făcut mai multe rânduri de cărămizi inalte de 20 cm la distanțe egale. A întins o plasă de fier pe aceste rânduri și și-a răspândit recolta de ceapă pe ea.

La fiecare 9 metri pătrați, a instalat butoaie fara fund (sau țevi largi). Prin instalarea unei evacuări în partea superioară a acestor gropi, fermierul a dezvoltat un sistem de depozitare la rece, realizat la domiciliu.

Când ventilatoarele au fost pornite, au furnizat aer rece in partea de jos a cepei, permițând aerului să treacă între plasa de fier și ceapa și în cameră.

Pentru ca fermierii pot stoca ceapa pentru o perioadă mai lungă de timp, vor primi 1 RON / kg în timpul musonului. Când ceapa este depozitată împreună în grămezi, căldura dintre ele duce la putrezire. Această depozitare inovatoare poate salva de la putrezire până la 80% din ceapa pe parcursul unui an.

Anterior, Rohit câștiga 1100 EUR pentru 300 tone de ceapă, dar după ce a folosit această tehnică, a câștigat 130000 pentru același lucru, ceea ce se traduce intr-un profit de 128900 EUR.

GROZAV, nu?


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole asemănătoare

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.