Rohit Patel, tanar de 21 de ani, producator de ceapă și inovator din Jhabua, statul Madhya Pradesh, India, a găsit o cale de a-si depozita recolta pentru câteva luni și de a mari de peste zece ori profitul.

ceapa

Inovația ingenioasă a lui Rohit Patel ce consta in depozitarea la rece se poate dovedi a fi o binecuvântare. Într-o cameră fără ferestre, Patel a făcut mai multe rânduri de cărămizi inalte de 20 cm la distanțe egale. A întins o plasă de fier pe aceste rânduri și și-a răspândit recolta de ceapă pe ea.

La fiecare 9 metri pătrați, a instalat butoaie fara fund (sau țevi largi). Prin instalarea unei evacuări în partea superioară a acestor gropi, fermierul a dezvoltat un sistem de depozitare la rece, realizat la domiciliu.

Când ventilatoarele au fost pornite, au furnizat aer rece in partea de jos a cepei, permițând aerului să treacă între plasa de fier și ceapa și în cameră.

Pentru ca fermierii pot stoca ceapa pentru o perioadă mai lungă de timp, vor primi 1 RON / kg în timpul musonului. Când ceapa este depozitată împreună în grămezi, căldura dintre ele duce la putrezire. Această depozitare inovatoare poate salva de la putrezire până la 80% din ceapa pe parcursul unui an.

Anterior, Rohit câștiga 1100 EUR pentru 300 tone de ceapă, dar după ce a folosit această tehnică, a câștigat 130000 pentru același lucru, ceea ce se traduce intr-un profit de 128900 EUR.

GROZAV, nu?


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole asemănătoare

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.