Datorită unor mici granule, plantele absorb acum 97% din apa care cade pe ele … față de mai puțin de 20% cât se întâmplă de obicei! Fabulos.

Într-o lume în care apa este insuficientă și nevoile de hrană explodează, această invenție franceză pare infinit de prețioasă. Philippe Ouaki Di Giorno a dezvoltat într-adevăr un produs care permite multiplicarea randamentelor agricole … fără nici o udare! Complet fantastic, dar 100% autentic. Prezentăm aici!

În mod normal, între 80% și 96% din apă intră direct în sol fără a fi utilă culturilor. Philippe Ouaki Di Giorno, care este agronom, a lucrat ani de zile pentru a opri această pierdere … Și a ajuns să găsească o soluție incredibil de eficientă: granule organice simple care permit plantelor să absoarbă 97% din apa care cade pe ele!

Uimitor, nu?

Și da, ați auzit corect: în loc să facă o avere cu un brevet revoluționar care să-i aducă miliarde, Philippe Ouaki Di Giorno preferă să-și păstreze “reteta” pentru el, astfel încât să nu cadă în mâinile greșite!

Un domn minunat și iubitor de oameni!

A fost, de asemenea, invitatul emisiunii Folies Passagères. Pentru a afla mai multe este aici:

Polyterul deschide noi perspective aproape amețitoare! Toate datorită muncii grele a unui bărbat dezinteresat! Agricultura și lumea îi pot mulțumi.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.