Datorită unor mici granule, plantele absorb acum 97% din apa care cade pe ele … față de mai puțin de 20% cât se întâmplă de obicei! Fabulos.

Într-o lume în care apa este insuficientă și nevoile de hrană explodează, această invenție franceză pare infinit de prețioasă. Philippe Ouaki Di Giorno a dezvoltat într-adevăr un produs care permite multiplicarea randamentelor agricole … fără nici o udare! Complet fantastic, dar 100% autentic. Prezentăm aici!

În mod normal, între 80% și 96% din apă intră direct în sol fără a fi utilă culturilor. Philippe Ouaki Di Giorno, care este agronom, a lucrat ani de zile pentru a opri această pierdere … Și a ajuns să găsească o soluție incredibil de eficientă: granule organice simple care permit plantelor să absoarbă 97% din apa care cade pe ele!

Uimitor, nu?

Și da, ați auzit corect: în loc să facă o avere cu un brevet revoluționar care să-i aducă miliarde, Philippe Ouaki Di Giorno preferă să-și păstreze “reteta” pentru el, astfel încât să nu cadă în mâinile greșite!

Un domn minunat și iubitor de oameni!

A fost, de asemenea, invitatul emisiunii Folies Passagères. Pentru a afla mai multe este aici:

Polyterul deschide noi perspective aproape amețitoare! Toate datorită muncii grele a unui bărbat dezinteresat! Agricultura și lumea îi pot mulțumi.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.