Descriere: Acest produs, destinat mediului gastronomic, se poate dovedi foarte folositor persoanelor care doresc o mai mare eficienta la bucatarie la un pret mai mic. Sarea de mare se poate achizitiona de la orice magazine la preturi foarte accesibile, iar combinatiile de plante si condimente cu care va fi amestecata se vor stabili dupa gust. Astfel se pot realiza diferite sortimente cum ar fi : amestecuri de sare si condimente pentru salate, pentru peste, pentru paste, pentru diferite tipuri de carne . Acest tip de sare de mare cu diferite condimente are un pret de vanzare de aprox 20 RON/100 g. Se poate opta pentru achizitia cantitatilor mari de sare nemacinata si sa se macine impreuna cu plantele, iar apoi sa se ambaleze in borcane sau cutii de carton. O reteta aproximativa ar fi: sare de mare 62%, legume si ierburi uscate (ceapa, patrunjel, usturoi, marar, busuioc, cimbrisor, telina, leustean etc.), alge marine, ulei de floarea soarelui, condiment de soia, acid citric, glutamat de sodium. Cantitatile optime si tipurile de sare cu ierburi se vor stabili dupa gust prin experiementarea diferitelor tipuri de amestec in dozaje mici, iar daca amestecul are gustul dorit se va face amestecul in cantitati mai mari, care pe urma vor fi ambulate si vandute. Acest produs poate fi comercializat atat online cat si offline, cu conditia de a se utiliza in compozitia sarii doar plante acceptate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare: – stabilirea compozitiei tipului de sare dorit
– achizitia plantelor si condimentelor necesare
– cheltuieli cu achizitia sarii de mare
– experimentarea compozitiei pana cand produsul atinge cel mai bun gust posibil.
– stabilirea numelui, siglei si modului de ambalare dorit
– cheltuieli cu achizitia recipientelor pentru ambalat
– cheltuieli cu realizarea etichetelor
– promovarea produsului

Avantaje: – investitia in ingrediente si procesul de realizare este minima
– proces usor de realizat, odata ce a fost stabilt procentajul necesar al fiecarui ingredient
– produsul ofera avantaje considerabile tuturor celor care gatesc, atat practic cat si financiar

Dezavantaje: – utilizarea in compozitie a unor plante insufficient testate va poate aduce probleme.

Concluzii: Acest produs, pe langa usurinta cu care este produs si costurile minime de realizare, ofera si avantaje considerabile clientilor, iar o afacere in acest domeniu, avand un spate un marketing eficient, va poate aduce profituri considerabile.

sursa: 3 afaceri

Originally posted 2012-09-19 14:26:11.

Articole asemănătoare

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.