Condimentele la ghiveci reprezinta o modalitate foarte eficienta pentru gospodine sau restaurante de a avea intotdeauna la dispozitie condimente proaspete. O masa realizata din condimente proaspete este mai sanatoasa si mai aromata decat cea realizata cu condimente la plic din magazin. Din acest considerent tot mai multe gospodine prefera sa aiba in locuinta sau pe balcon, ghivece sau mini jardiniere cu condimente din care sa rupa cate putin de fiecare data cand au nevoie.

Printre cele mai importante plante aromatice/ condimente ce pot fi plantate la ghiveci sunt: oregano, patrunjel, tarhon, cimbru, maghiran, marar, chimen, menta, busuioc, rozmarin, salvie, levantica, hasmatuchi (patrunjel cret/frantuzesc), cimbrisor, leustean, coriandru, anason, armuriu, ardei iuti etc.

Plantele la ghiveci/condimentele ce vor fi vandute se pot obtine direct din seminte sau prin achizitia de puieti mici (care vor fi crescuti pana in momentul in care ating dimensiunile de vanzare).

Preturile de vanzare aproximative sunt 10-15 lei/buc/ghiveci si pot ajunge la preturi mai mari pentru condimente mai exotice.

Resurse necesare:
– achizitia semintelor sau a puietilor de mici dimensiuni
– costuri cu achizitia ghivecelor sau a mini jardinierelor
– disponibilitatea unui spatiu/camere/balcon luminat
– stabilirea preturilor de vanazare pentru fiecare tip de condiment

Avantaje: investitie redusa– afacerea se poate desfasura la domiciliu
– bucatarii prefera aceasta forma de condiment
– preturile de vanzare mari
– pentru majoritatea condimentelor , cresterea este rapida
– produsul poate fi comercializat online
– procesul de productie este simplu

Deazvantaje: – pentru cantitati mari, este necesar un spatiu luminat incapator, eventual acum cu venirea primaverii, ghivecele pot fi tinute in aer liber, daca dispuneti de o casa.

Concluzii: Cresterea si vanzarea condimentelor la ghiveci este o activitate simpla, care necesita investitii reduse si care poate fi desfasurata la domiciliu. Oricine dispune de spatiu luminat si rabdare poate obtine profituri importante din aceasta afacere.

sursa: 3 Afaceri


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole asemănătoare

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.