trailer

Edwardian FarmUrmare a uriasului succes al serialului documentar Victorian Farm, arheologii Alex Langlands si Peter Ginn si istoricul Ruth Goodman prezinta acum experienta de viata de la o ferma edwardiana (perioada edwardiana a Marii Britanii a fost 1901-1910).

Urmarind viata de ferma pe durata unui intreg an calendaristic, filmul Ferma edwardiana patrunde adânc într-o lume rurală pierdută în care viața era grea și lucrul împreună era singurul mijloc de a realiza ceva.

Stabilindu-si sediul la Morwellham Quay, in Devon, trio-ul a trebuit sa faca fata incercarilor si suferintelor vietii la trecerea catre secolul 20. Era o perioada de mari schimbari sociale – perioada in care agricultura devenea din ce in ce mai mecanizata.

Arheologii Alex Langlands si Peter Ginn si istoricul Ruth Goodman au sosit la Morwellham Quay in Devon – candva sediul unuia din cele mai aglomerate porturi din Marea Britanie. In urmatoarele 12 luni vor incerca sa reinvie viața edwardiana asa cum a fost in în zilele sale de glorie.

In luna septembrie au inceput cu elementele de baza. S-au stabilit intr-una din vilele de pe mosie, prima lor sarcină – după curățenie – fiind deblocarea hornului astfel încât să poată obține conditiile minime de gătit.

Priviti in continuare intregul film documentar (dureaza in total 12 ore)

Originally posted 2013-01-03 14:28:20.

Articole asemănătoare

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.