trailer

Victorian FarmSerialul documentar istoric urmareste o echipa care traieste viata unor fermieri din perioada victoriana (1837-1901) a Marii Britanii, timp de un an intreg. Purtand imbracamintea din acea perioada si folosind doar materialele ce ar fi fost disponibile in 1885, istoricul Ruth Goodman si arheologii Alex Langlands si Peter Ginn regreseaza in timp pentru a retrai viata de zi cu zi a unui fermier victorian.

Proiectul se deruleaza pe mosia Acton Scott din Shropshire – o lume inghetata in timp, pierduta in Anglia rurala din perioada victoriana. Cladirile si terenurile sale sunt aglomerate cu instrumente si echipamente vechi colectate de membrii familiei Acton, ce au trait pe mosie de la inceputul secolului al XII-lea.

Lucrand timp de un intreg an calendaristic, Ruth, Alex si Peter redescopera lumea pierduta a competențelor, meșteșugurilor și cunoștințelor vremii, sprijiniti de o trupa ce în ce mai în scădere de experți care mai pastreaza vii practicile rurale victoriene.

Echipa s-a mutat in mica ferma de pe mosia Acton Scott ce nu a fost folosita timp de aproape jumatate de secol. Prima lor sarcina consta in restaurarea casei. As incoming tenants, they help thresh the previous summer’s wheat crop, their first experience of steam-powered machinery. Alex attempts to sow a wheat crop using horse-power. Ruth and Peter install a range in the cottage and take a trip to the canals to load up on coal.

It’s time for the apple harvest, so Alex and Peter turn their hand to making cider. Ruth explores the challenges of Victorian cooking by making preserves ready for winter and cooks her first meal on the range. And the team must learn shepherding skills the hard way as the first livestock arrive on the farm – a flock of Shropshire ewes. Another interesting documentary of this kind is Edwardian Farm.

Watch the full documentary now (playlist – 6 hours)

Originally posted 2013-01-03 12:32:32.

Articole asemănătoare

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.