1 Intr-o parte a gradinii, unde este umbra in cea mai mare parte a zilei, sapam un sant, care are o parte verticala. Santul ar trebui sa aiba aproximativ 15 cm adancime. In partea de jos a santului punem un pat de nisip de 1-2 cm grosime.
IMG_step_1

2 Alege o tija – cu o grosime cat a unui creion – de la trandafirul pe care doriti sa-l imultiti. Lemnul trebuie sa fie drept (nu indoit), tanar (de la cresterea din acest an).

IMG_step_2

3 Taierea ar trebui sa fie de aproximativ 23 cm sau mai mult. Taiati chiar sub mugurul de la baza, apoi se indeparteaza frunzele si spinii din partea de jos a tijei. Puteti lasa o pereche de frunze la partea de sus a tijei, daca doriti. Eu am scos tot.

IMG_step_3

4 Se introduce fiecare tija, asigurandu-va ca baza sa este bine infipta in stratul de nisip (in jur de doua treimi din tija sa fie ingropata in pamant). Butasii ar trebui sa fie cam 15 cm in afara.

IMG_step_4

5 Introduceti pamantul in sant si apasati-l cu mana sau piciorul pentru a deveni ferm in jurul tijei, atentie mare pentru a nu deteriora butasul. Pastrati umiditatea pe parcursul verii. Pana in noiembrie ar trebui sa se inradacineze bine si sa fie gata pentru transplantare.

IMG_step_5

Vecinul meu pur si simplu arunca butasii in sol. Dar secretul lui este umilul cartof! Inainte de plantarea butasului, el infige capatul de jos intr-un cartof mic, pentru a-i pastra suficienta umiditate ca sa poata dezvolta radacini. Pare o nebunie dar trandafirii lui sunt o dovada ca metoda sa functioneaza.

IMG_potato_rose

Încercați si domniile voastre.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2013-11-25 14:08:19.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340