imagescamp resizeProblema vanzarii terenurilor agricole catre straini este mult mai grava decat lasa sa se intrevada Ministerul Agriculturii, cred fermierii, pentru ca, pe langa suprafetele cumparate, strainii au suprafete intinse si arenda, cu drept de preemptiune la cumparare.

Din acest motiv, procesul de instrainare a terenurilor agricole va continua cu aceeasi intensitate, astfel ca, in scurt timp, strainii vor detine cu drept de proprietate cam un sfert din suprafata arabila a Romaniei. „Pe langa suprafata de un milion de hectare cumparata de straini in Romania, acestia mai lucreaza in arenda cam inca pe atata. Asadar, 20-25% din suprafata de teren arabil a Romaniei este lucrata de straini. In acest ritm, In 20-30 de ani nu va mai exista Romania pentru ca tot terenul va fi in proprietatea strainilor”, a declarat Laurentiu Baciu, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR).     Stiri agricole, 24 August 2013

 

Originally posted 2013-09-16 23:05:51.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.