Daca sunteti pasionati de gradinarit, atunci trebuie sa fiti la curent cu toate noutatile in materie. In magazinele de specialitate au aparut asa numitele hoteluri pentru insecte.

Este vorba despre niste custi speciale care atrag furnicile, mustele, albinele. Astfel ca nu o sa mai fiti deranjati atunci cand stati la terasa. In schimb pentru cei care isi doresc o curte plina de fluturi, exista si o bautura speciala care ii atrage.Un hotel pentru insecte este o constructie ciudata. Are in interior mai multe tipuri de lemn, dar si stuf. Poate gazdui mii de gaze de toate felurile si culorile. Producatorii sustin ca ar fi o casa confortabila in special pentru viespi, furnici, gandaci, gargarite, albine salbatice sau albine solitare.

“Va si protejeaza de insecte pentru ca ele isi vor gasi un locusor acolo si nu vor zbura de-asupra capului nostru, este si o chestie de frumusete, este si utila pentru cine vrea creeze un mediu natural pentru insecte”, spune reprezentanta firmei.

Insectele ar fi de folos pentru cei care au flori sau o mica livada pentru ca vor ajuta la polenizare. In plus, daca se vor refugia in hoteluri, vor scapa de insecticide. Pretul unui astfel de hotel ajunge la 177 de lei.

Iata o alta inventie pentru insectele din gradina. Este vorba de statia de hrana a fluturilor. Evident, aceasta trebuie alimentata cu, nu este nicio gluma, bautura de fluturi. Lichidul costa peste 15 lei, cam cat trei beri, si contine apa, zahar, glicerina, arome. Producatorii sustin ca un astfel de festin va atrage fluturi de toate culorile pe pajiste, chiar daca nu aveti flori.

De altfel, pentru cei care au totusi flori a fost inventata solutia botezata de vanzatori, “lasa-ti planta singura acasa”. Cand plecati in vacanta, o turnati la radacina plantei si nu o mai udati timp de o luna. Solutia ii asigura apa din umezeala aerului.

Magazinele de specialitate nu au uitat nici de pasarile din gradina. Pe langa anumite casute cu care suntem obisnuiti, au fost create cutiile de de clocit. Expertii sustin ca pasarile nu reusesc sa gaseasca in copaci scorburi in care sa-si depuna ouale, asa ca inventia le ajuta foarte mult.

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.