E oficial! Se pune impozit pe miriste

Nu au decis cat de mare va fi, dar sigur se va plati pentru suprafata de teren nelucrata. Intr-un proiect din 2012 se prevedea amenzi de 400 de lei/ha de pamant lasat in voia Domnului.

Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a declarat azi ca autoritatile intentioneaza sa introduca un impozit pe terenurile agricole nelucrate. „Sunt foarte multe persoane care locuiesc in strainatate si care detin terenuri nelucrate in Romania”, a spus Chitoiu, citat de Mediafax.

In Romania exista aproximativ 1,3 milioane de hectare de terenuri nelucrate, din totalul de 14,7 milioane de hectare de terenuri arabile si pasuni, potrivit statisticilor Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA).

Autoritatile din Romania au luat in discutie in mai multe randuri introducerea unei asa-numite „taxe pe parloaga”, dar masura nu a fost pusa in practica.

Un proiect de act normativ elaborat in 2012 de Ministerul Agriculturii prevedea ca cei care au terenuri pe care nu le lucreaza risca amenzi de 400 de lei.

» vezi articolul original

Originally posted 2013-02-21 07:48:35.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.