Compania austriaca Biso Schrattenecker organizează în martie cel mai mare târg de masini agricole second-hand din România la Drajna, unde vor fi prezentate circa 300 de utilaje.

Fermierii interesați de târg vor avea la dispozitie utilaje din Austria și Germania, respectiv 100 de tractoare, 35 de combine și 150 de unelte agricole (semănătoare, grape etc.). Acestea sunt atât produse de stoc, cât și mașini second-hand recondiționate de specialiștii din cadrul centrelor de service Biso din Austria și Germania, astfel încât să funcționeze la parametri optimi de calitate.

“Prin organizarea Târgului de mașini agricole second-hand și de stoc din Drajna ne-am propus să le oferim o alternativă viabilă fermierilor care își doresc să aibă acces la soluții moderne de lucrare a pământului, însă sunt nevoiți să se încadreze într-un buget limitat“, spune Marian Martinescu, Sales Manager, Departamentul de Second-Hand, Biso România.

Fiecare client care se înregistrează până în data de 10 martie pentru participarea la târg, va primi un voucher în valoare de 750 de euro, potrivit informațiilor oferite de companie.

Târgul, care se va defășura în perioada 21 – 22 martie 2013, va fi organizat la Centrul pentru Competențe Agricole din Drajna (județul Călărași) al companiei Biso.

Compania austriacă BISO Schrattenecker este prezentă în 30 de țări din întreaga lume, având o tradiție de peste 75 de ani în oferirea de soluții tehnologice dedicate îmbunătățirii performanțelor și a randamentului recoltelor. Firma are ca obiect de activitate producția și comercializarea de echipamente agricole.

sursa

Originally posted 2013-02-21 11:53:26.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.