Se întâmplă să mai existe și primari care au înțeles că pot face ceva cu adevărat util pentru comunitatea locală.  Florinel Țuilă primarul din Cătunele, județul Gorj a trecut la acțiune și a dispus alocarea din bugetul primăriei a unei sume de 150.000* lei, pentru achiziția a  20* de solarii, urmând să amenajeze și o piață de desfacere a legumelor cultivate local.

Solariile urmează să fie alocate câte unei familii, care va beneficia și de rezultatul muncii respectiv valorificarea produselor și astfel se poate rezolva pentru cei dornici și problema locurilor de muncă, inexistente în zonă.

Primarul spune că ideea nu este originală ci a văzut-o aplicată într-o altă localitate din județul Constanța unde acest tip de parteneriat între primărie și cetățeni a reușit să producă rezultate.

Ideile însă nu se opresc aici, primarul și-a propus să cumpere din banii primăriei  și  20* de vaci,  pe care să le dea unor săteni dispuși să le îngrijească și desigur să beneficieze de laptele produs, urmând ca vițeii ce vor rezulta, să fie mai apoi  dați în grija unor alte familii.

Nimic spectaculos, nimic grandios și nici măcar original…   inițiative și fapte ale unor oameni care au înțeles că pot face singuri ceva să se ajute.

Fără doar și poate cred că este un model de parteneriat care poate fi urmat sub o formă sau alta în multe locuri din țara noastră.

Felicitări dumneavoastră d-le primar  Florinel Țuilă precum si celor care sprijină astfel de inițiatve!

(Notă: informații preluate din publicația  www.gorj-domino.ro si opinca.info)

 


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.