Iata revelatia agricultorilor romani care anul acesta au priceput ca trandafirii nu tin de foame, dar pot fi de doua ori mai profitabili ca rosiile si castravetii.

De ce sa platim 7 lei pentru un trandafir pe jumatate inghetat si 5 lei pentru o crizantema, cand le putem cultiva la doi pasi de Bucuresti, cu pana la 60% mai ieftin.

Afacerea domnului Mara e in perioada “nici cal, nici magar”. La inceputul anului, a investit peste 30.000 de euro in cresa lui flori de la Ciorogarla. N-ar fi zis, dar a recuperat banii in urmatoarele 6 luni.

In timp ce bulbii olandezi au nevoie si de 2 ani sa invete pe deplin cu pamantul si clima din Romania, “Vis”, Frezia, “Love” sau “Succes” sunt “de-ai casei”.

Top 3 cele mai vandute flori sunt gerbera, trandafirul si plantele ornamentale ne spune un investitor din Mures.

La piata de gros din capitala ajung, de regula, resturile din pietele de flori din Amsterdam. Bambina si Calu “ruleaza” un tir de flori pe saptamana. Au castiguri bune, despre care prefera sa nu vorbeasca.

In tot acest timp, sefii de la ministerul agriculturii privesc nostalgici colectia de craite, garofite si carciumarese. Acum avem de 10 ori mai putine decat in 89.

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-10-26 20:51:48.

Articole asemănătoare

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.