Iata revelatia agricultorilor romani care anul acesta au priceput ca trandafirii nu tin de foame, dar pot fi de doua ori mai profitabili ca rosiile si castravetii.

De ce sa platim 7 lei pentru un trandafir pe jumatate inghetat si 5 lei pentru o crizantema, cand le putem cultiva la doi pasi de Bucuresti, cu pana la 60% mai ieftin.

Afacerea domnului Mara e in perioada “nici cal, nici magar”. La inceputul anului, a investit peste 30.000 de euro in cresa lui flori de la Ciorogarla. N-ar fi zis, dar a recuperat banii in urmatoarele 6 luni.

In timp ce bulbii olandezi au nevoie si de 2 ani sa invete pe deplin cu pamantul si clima din Romania, “Vis”, Frezia, “Love” sau “Succes” sunt “de-ai casei”.

Top 3 cele mai vandute flori sunt gerbera, trandafirul si plantele ornamentale ne spune un investitor din Mures.

La piata de gros din capitala ajung, de regula, resturile din pietele de flori din Amsterdam. Bambina si Calu “ruleaza” un tir de flori pe saptamana. Au castiguri bune, despre care prefera sa nu vorbeasca.

In tot acest timp, sefii de la ministerul agriculturii privesc nostalgici colectia de craite, garofite si carciumarese. Acum avem de 10 ori mai putine decat in 89.

sursa

Originally posted 2012-10-26 20:51:48.

Articole asemănătoare

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0773 897 010

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.