Lipsa banilor de pe piaţă dă naştere unor forme inedite de comerţ. Un importator a găsit o soluţie mai puţin obişnuită pentru a vinde animale: oferă văcuţe şi porci vietnamezi în leasing.

Doritorii trebuie să achite un avans de 30% din preţul de cumpărare, iar restul în rate lunare timp de trei ani. Finanţarea se acordă pentru o gamă largă de animale pornind de la vaci şi capre de lapte, porci vietnamezi, cerbi lopătari, ponei, chinchilla, iepuri, ovine, struţi sau ferme de prepeliţe atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice.

Chiar dacă reprezentanţii firmei în România nu doresc să ofere informaţii despre afacerea cu animale de aici de teamă că îi “asaltează cumpărătorii”, tot am reuşit să aflăm că în acest an au avut aşa de multe comenzi că nici nu le-au putut face faţă. În plus, au fost terminate deja fondurile acordate de finanţatorul german pentru 2012.

Asta înseamnă că pentru potenţialii competitori nou-intraţi afacerea poate aduce profituri rapide. Însă nimeni nu poate şti exact cât sunt ele de sigure, mai ales după experienţa din 2009 a pieţei de leasing, când distribuitorii nu ştiau ce să mai facă cu autoturismele luate în leasing şi returnate.

Pentru cei interesaţi să cumpere animale, există şi un exemplu de calcul de finanţare pe site-ul firmei importatoare. De exemplu, pentru cinci vaci de rasă se plăteşte un avans de 3.022 de euro, o taxă de acordare de 362 de euro, la care se adaugă 36 de rate lunare a 308,33 de euro. În final, o vacă ajunge să coste circa 3.000 de euro. Răspunsul la cererea de finanţare se dă în termen de trei zile.

“Este o chestie interesantă şi un preţ corect”
, susţine Costel Caraş, preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România, care spune că a auzit şi el de acest gen de achiziţii. Mai multe nu ştie însă.

Pe internet, ofertele de vânzare de animale sunt tot mai multe. Un alt importator, de exemplu, are disponibile vaci cu pedigree care pot fi achiziţionate în rate doar cu buletinul şi adeverinţă de venit “fără birocraţie complicată”. Cumpărători să se găsească, că de restul se ocupă el.

Piaţa leasingului a scăzut cu 75% în 2009 de la un vârf de 5 miliarde de euro în anul anterior. Căderea a continuat în 2010 spre pragul de un miliard de euro, apoi leasingul a revenit pe creştere ajungând anul trecut la 1,35 miliarde de euro. Pentru anul acesta, companiile de profil speră la o creştere de 10-15%.

sursa: Agrointel


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-12-10 16:01:35.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.