Rosa damascena

Cine-si mai aminteste suava dulceata de petale de trandafiri din cheseaua bunicii si paharul cu apa rece, aburit, pastreaza o frumoasa amintire calduroaselor zile de vara ale copilariei. Cine nu, constata acum ca 1 borcanel din valoroasa dulceata de petale de trandafiri costa peste 20 lei. Asa ca o afacere care sa-ti aduca un profit de peste 300%, se anunta una destul de profitabila. Iata planul unei astfel de afaceri. Pe scurt ai nevoie de:
– 100 de metri patrati
– 3.500 lei investitie initiala in butasi

Productia de petale de trandafiri de pe aceasta suprafata este de 100 kg. Rezulta 1.600 borcane de dulceata. Pretul unui borcan este de 15-18 lei/buc.

Dupa scaderea investitiei si a cheltuielilor de regie se poate obtine un profit de peste 15.000 lei. In cazul unei culturi de cartofi, de pe aceeasi suprafata se obtine un profit de 100 de ori mai mic! Merita atata munca?

sursa

Originally posted 2012-10-16 23:35:26.

Articole asemănătoare

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.