Rosa damascena

Cine-si mai aminteste suava dulceata de petale de trandafiri din cheseaua bunicii si paharul cu apa rece, aburit, pastreaza o frumoasa amintire calduroaselor zile de vara ale copilariei. Cine nu, constata acum ca 1 borcanel din valoroasa dulceata de petale de trandafiri costa peste 20 lei. Asa ca o afacere care sa-ti aduca un profit de peste 300%, se anunta una destul de profitabila. Iata planul unei astfel de afaceri. Pe scurt ai nevoie de:
– 100 de metri patrati
– 3.500 lei investitie initiala in butasi

Productia de petale de trandafiri de pe aceasta suprafata este de 100 kg. Rezulta 1.600 borcane de dulceata. Pretul unui borcan este de 15-18 lei/buc.

Dupa scaderea investitiei si a cheltuielilor de regie se poate obtine un profit de peste 15.000 lei. In cazul unei culturi de cartofi, de pe aceeasi suprafata se obtine un profit de 100 de ori mai mic! Merita atata munca?

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-10-16 23:35:26.

Articole asemănătoare

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.