Rachitanul sau Lythrum salicaria dupa denumirea stiintifica, este o planta originara din Europa, dar care a ajuns sa fie prezenta in mai toate colturile planetei, fiind o planta ce se adapteaza foarte usor la conditiile de mediu.

Denumirea stiintifica, vine din grecescul lythron, insemnand “patat de sange”, planta fiind folosita inca din antichitate de catre soldatii greci si romani pentru tratarea ranilor, pe care le vindeca miraculos.

Rachitanul creste preponderent in preajma cursurilor de apa, fiind o mare iubitoare de umezeala. Are o tulpina extrem de inalta, putand ajunge pana la doi metri inaltime. Florile sunt grupate in chiorchini de o culoare rosiatica violacee. Plata se recolteaza in luna August, cand florile ating apogeul calitatilor terapeutice.

Ca adjuvant in bolile canceroase, se beau 3 cani de infuzie de Rachitan zilnic, in fiecare cana punandu-se pana la 20 de picaturi de tinctura.

Acest remediu are efect maxim in fazele incipiente ale bolii, Rachitanul avand propietatea de a stopa dezvoltarea tumorilor canceroase.

O serie de studii efectuate in Canada au scos la iveala faptul ca acidul galic, principalul ingredient ce se gaseste in Rachitan impiedica vascularizarea formatiunilor canceroase si chiar degradeaza reteaua de capilare care hranesc tumorile.

Se tin cure de cate 6 saptamani, cu doua saptamani pauza, dupa care se poate relua tratamentul.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-10-20 07:42:47.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.