Rachitanul sau Lythrum salicaria dupa denumirea stiintifica, este o planta originara din Europa, dar care a ajuns sa fie prezenta in mai toate colturile planetei, fiind o planta ce se adapteaza foarte usor la conditiile de mediu.

Denumirea stiintifica, vine din grecescul lythron, insemnand “patat de sange”, planta fiind folosita inca din antichitate de catre soldatii greci si romani pentru tratarea ranilor, pe care le vindeca miraculos.

Rachitanul creste preponderent in preajma cursurilor de apa, fiind o mare iubitoare de umezeala. Are o tulpina extrem de inalta, putand ajunge pana la doi metri inaltime. Florile sunt grupate in chiorchini de o culoare rosiatica violacee. Plata se recolteaza in luna August, cand florile ating apogeul calitatilor terapeutice.

Ca adjuvant in bolile canceroase, se beau 3 cani de infuzie de Rachitan zilnic, in fiecare cana punandu-se pana la 20 de picaturi de tinctura.

Acest remediu are efect maxim in fazele incipiente ale bolii, Rachitanul avand propietatea de a stopa dezvoltarea tumorilor canceroase.

O serie de studii efectuate in Canada au scos la iveala faptul ca acidul galic, principalul ingredient ce se gaseste in Rachitan impiedica vascularizarea formatiunilor canceroase si chiar degradeaza reteaua de capilare care hranesc tumorile.

Se tin cure de cate 6 saptamani, cu doua saptamani pauza, dupa care se poate relua tratamentul.

Originally posted 2012-10-20 07:42:47.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0773 897 010

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.