Germania este piaţa numărul unu a Europei în ce priveşte produsele agro-alimentare organice, dominând nu doar în ce priveşte cantităţile cumpărate dar şi ritmul de creştere. În câteva cuvinte – Germania este ca un vârtej care înghite tot ce este bio. 

bio

Creşterea consumului de produse bio ţine de dezvoltare – produsele bio sînt mai scumpe decât cele obişnuite iar aceasta presupune un nivel de venituri care să îi permită individului să depăşească dilema “mai ieftin” sau “mai sănătos” când ajunge la raft, produsele bio sînt obţinute altfel decât cele obişnuite şi este nevoie de un interes sporit al individului faţă de aceste aspecte, creat prin educaţie şi stil de viaţă sănătos.

Vânzările de produse bio au atins anul trecut nivelul de 7 miliarde de euro, fiecare locuitor al ţării cheltuind în medie 73,60 de euro.

Cererea de produse bio din Germania depăşeşte cu mult producţia internă – balanţa păstrându-se chiar şi în condiţiile dublării suprafeţelor şi capacităţilor de producţie.

În aceste condiţii Germania oferă cele mai bune oportunităţi pentru exportatori – cel mai favorizat segment fiind cel al fructelor şi legumelor care constituie 27% din totalul vânzărilor din domeniul bio.

Evoluţia sectorului bio contrastează puternic cu cea a consumului general şi a celui de produse agro-alimentare în special, unde în perioada 2006-2012 s-au înregistrat, pe fondul crizei, scăderi semnificative.

La nivel mondial Germania este a doua piaţă bio dar rămâne în continuare cea mai atractivă datorită ritmului de creştere.

 › 14-06-2013

Originally posted 2013-06-20 16:33:50.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.