Este incredibil cât de ușor puteți cultiva unele plante intr-o gradina verticala, pentru a obține cea mai sănătoasă mâncare, direct de acasă și fără un efort prelungit. Priviți fotografia urmatoare și veți învăța cum să vă asigurați legume proaspete și delicioase sub forma unei grădini portabile si pe spațiu îngust.

gradina verticala

Este extrem de simplu: trebuie doar să umpleți un pet de 5 litri cu pământ de flori și cu fertilizatori și să însămânțați pământul cu bulbi de ceapă, usturoi sau ce doriți voi (orice plante aromatice sau condimente), iar în locul în care puneți semințele să dați niște găuri destul de mari, pentru a oferi libertate bulbului să crească. Priviți cât de productiv este!

Puneți petul la soare pentru câteva ore în fiecare zi (il puneti intr-un colt, ideea este sa fie bine ancorat si sa nu fie tot timpul in plin soare) și totul va crește în cel mai frumos și armonios mod. La sfârșit rezultatul va fi pe deplin eficient prin mica investitie si rezultatele extraordinare.

Va opreste cineva sa faceti un turn de asemenea pet-uri intoarse si sa va faceti o gradina variata? Din pet-uri de 2, 5 sau 10 litri.

Transmiteti articolul la cât mai mulți prieteni și recomandati-le un mod sănătos de trai. Promovați viața sănătoasă!


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole asemănătoare

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340