Este incredibil cât de ușor puteți cultiva unele plante intr-o gradina verticala, pentru a obține cea mai sănătoasă mâncare, direct de acasă și fără un efort prelungit. Priviți fotografia urmatoare și veți învăța cum să vă asigurați legume proaspete și delicioase sub forma unei grădini portabile si pe spațiu îngust.

gradina verticala

Este extrem de simplu: trebuie doar să umpleți un pet de 5 litri cu pământ de flori și cu fertilizatori și să însămânțați pământul cu bulbi de ceapă, usturoi sau ce doriți voi (orice plante aromatice sau condimente), iar în locul în care puneți semințele să dați niște găuri destul de mari, pentru a oferi libertate bulbului să crească. Priviți cât de productiv este!

Puneți petul la soare pentru câteva ore în fiecare zi (il puneti intr-un colt, ideea este sa fie bine ancorat si sa nu fie tot timpul in plin soare) și totul va crește în cel mai frumos și armonios mod. La sfârșit rezultatul va fi pe deplin eficient prin mica investitie si rezultatele extraordinare.

Va opreste cineva sa faceti un turn de asemenea pet-uri intoarse si sa va faceti o gradina variata? Din pet-uri de 2, 5 sau 10 litri.

Transmiteti articolul la cât mai mulți prieteni și recomandati-le un mod sănătos de trai. Promovați viața sănătoasă!


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole asemănătoare

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340