Cu siguranţă una dintre cele mai profitabile afaceri agricole este cultivarea arbuştilor fructiferi de goji.

Dacă aveţi un teren, chiar dacă nu este tocmai fertil, proiectaţi-vă un plan de afacere, contactaţi distribuitorii seriosi de plante de goji şi puteţi demara realizarea unei plantaţii.

Nu veţi regreta!

Infiintarea plantatiilor se poate face numai cu material saditor certificat.

Avantajul major al acestui gen de afacere este dat, de cultura unui produs foarte sănătos, cu condiţii climatice favorabile de creştere la noi în ţară, la costuri destul de reduse.

O astfel de afacere se poate dovedi o investiţie de lungă durată cu profituri peste aşteptări daca este gestionată corect.

Arbustul de Goji, dă unele dintre cele mai sănătoase fructe si poate fi cultivat şi în România. Acesta s-a adaptat cu succes la climatul din ţara noastră, realizând producţii impresionante.

Plantaţia de goji este rentabilă pentru valoarea fructelor, a frunzelor precum şi a butaşilor ce pot fi valorificaţi. Fructele acesteia au mare căutare şi realizează vânzări spectaculoase în întreaga lume.

Fructele de goji sunt foarte căutate atât în ţară cât şi în străinatate şi plătite cu un preţ pe măsură, în condiţiile unei concurenţe minime şi a unei pieţe în continuă creştere.


Exista un interes tot mai crescut în fructe proaspete de Goji chiar pe piaţa din România la preturi foarte tentante.

In urma discutiilor avute cu distribuitorii şi procesatorii de la noi din tara, acestia sunt în curs de modificare a tehnologiei de prelucrare a fructelor uscate provenite din China, pentru cele proaspete provenite din România.

Să nu uităm interesul crescut al publicului larg pentru produsele naturale sau bio.

Cultivarea acestor specii de arbusti fructiferi în sistem ecologic promite profituri substanţiale şi multiple oportunităţi de dezvoltare. Clientii va vor cauta sigur.

Productivitatea acestor specii de arbusti fructiferi este foarte crescută iar paşii pentru trecerea la o cultura Bio nu sunt greu de făcut,.

Plantaţia pe care o detinem a fost infiintata in 2014, este certificata Bio şi se întinde pe 2 ha.

Materialul saditor a fost realizat în pepiniera proprie, din aceeaşi localitate. In aceasta pepiniera, in anul 2013, am reusit să producem si sa comercializam peste 25.000 plante Goji de buna calitate.

Pepiniera goji este in perioada de conversie Bio, iar pentru cresterea si dezvoltarea plantelor de goji au fost folosite doar subtante nutritive aprobate in cultura ecologica

In plantatie au fost plantati aproximativ 5000 arbusti goji.

Împrejmuirea plantatiei a fost realizată cu plasă de sârmă de 1.5 m înalţime şi 2 rânduri de sârmă înghimpată.

Pentru a reduce timpul cu realizarea gropilor pentru plantare şi pentru stâlpii de gard, am achiziţionat un sfredel de pământ pe benzină. Costurile au fost amortizate în doar 3 zile.

Arbuştii de goji au fost plantaţi la o distanţă de 2 metri între rânduri şi 1,5 metri pe rând, lăsând pe mijlocul culturii un drum de acces care străbate întreaga plantaţie.

 

Udarea se face folosind un sistem de irigare prin picurare, butoaie plastic de 1000 litri, cu apa captată de la un pârâu din apropiere până la săparea unui puţ de mare adâncime.

Iluminarea zonei se face folosind un sistem de panouri solare completat de un generator de mare putere. Utilizând proiectoare led de consum mic am reuşit să iluminăm întreaga plantaţie precum şi anexele existente.

O plantă sănătoasă şi o atentă supraveghere şi îngrijire, va poate garanta o productivitate ridicata, necesara pentru funcţionarea acestei afaceri.

În concluzie achiziţionarea unei plante de calitatate este unul din cei mai importanţi paşi ce trebuie parcurşi. Fără o plantă de calitate, sănătoasă, nu se pot realiza randamente importante

Preţul unei asemenea plante poate părea mare (de la 20 RON la 45 RON), dar dacă totul este făcut cum trebuie costurile ar trebui amortizate în scurt timp.

Peisajul impresionant ce imprejmuieşte plantatia noastra, face ca afacerea în sine să se îmbine foarte uşor cu utilul, plăcutul şi relaxarea.

Cu acest prilej vă invităm la cules de fructe goji proaspete să vă puteţi convinge.

0722504823

http://www.plantatiegoji.ro

https://www.facebook.com/plantatie.goji

 

Originally posted 2013-08-05 12:26:00.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.