România are la dispoziţie 7,1 miliarde de euro fonduri europene pentru Strategia Naţională de Dezvoltare Rurală între 2014-2020, a declarat Nicolae Popa, directorul adjunct al Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP). Potrivit acestuia, la banii europeni se adaugă cofinanţarea naţională de 20 la sută, încă 1,4 miliarde de euro.

Autorităţile intenţionează să renunţe la sumedenia de programe de finanţare pentru agricultură (28 de măsuri între 2007-2013) care înseamnă o fragmentare ineficientă a sumelor care sunt puse la dispoziţie. Se va merge pe şapte măsuri unde vor fi direcţionaţi aceşti bani. Autorităţile vor să încurajeze investiţiile pentru Măsura 3.22 – dezvoltarea satului românesc, pentru Măsura 1.21 – dezvoltarea exploataţiilor agricole, pentru Măsura 1.23 – procesarea produselor agricole, pentru Măsura 1.12 – instalarea tinerilor în mediul rural ca şefi de exploataţii, Măsura 3.13 – încurajarea activităţilor turistice, Măsura 3.12 – înfiinţarea IMM-urilor în mediul rural şi, nu în ultimul rând, se vor direcţiona fonduri spre înfiinţarea şi consolidarea grupurilor de acţiune locală.

Potrivit oficialului, ar putea exista şi subprograme care să încurajeze anumite zone, dând ca exemplu zona montană, dar şi unele zone destinate viticulturii, legumiculturii sau pentru creşterea vacilor de carne, subdomenii care se pretează la agricultura hunedoreană.

Adrian Sălăgean


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2013-06-07 11:19:16.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0773 897 010