varza murată

Ne aflam in sezonul muraturilor si conservelor pentru iarna. Daca pana acum am auzit despre aceste beneficii ale verzei murate din batrani, astazi vom afla ce parere au nutritionistii despre varza murată.

Se spune ca a consuma varza murata este ca un medicament natural impotriva a multor afectiuni. Una dintre ele ar fi cancerul la san. Consumul de varza murata in decursul a mai multor zile pe luna, poate reduce riscul aparitiei cancerului la san.

Varza murata este o sursa bogata in vitamine: B1, B2, B3, B4, B9, B12 si vitamina C. Vitamina C ajuta organismul sa lupte impotriva racelilor, gripelor si ajuta la intarirea sistemului imunitar. Vitamina B12 protejeaza sistemul nervos, ajuta memoria si incetineste procesul de imbatranire. Lucru pe care noi femeile l-am stopa definitiv daca ar fi posibil.

Varza murata ajuta organismul in detoxifierea lui, lupta impotriva anemiei, ajuta impotriva aparitiei hemoroizilor, poate bloca aparitia tumorilor, poate imbunatati auzul si ajuta impotriva bolilor gastrice cum ar fi ulcer sau gastrite.

Varza murata poate combate oboseala, mentine sanatatea parului si a unghilor, poate ajuta impotriva asteniei de toamna, impotriva diabetului si al multor altor boli.

Detalii pe lyla.ro

Originally posted 2013-09-24 13:53:08.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.