Ne aflam in sezonul muraturilor si conservelor pentru iarna. Daca pana acum am auzit despre aceste beneficii ale verzei murate din batrani, astazi vom afla ce parere au nutritionistii despre varza murată.
varza murată

Se spune ca a consuma varza murata este ca un medicament natural impotriva a multor afectiuni. Una dintre ele ar fi cancerul la san. Consumul de varza murata in decursul a mai multor zile pe luna, poate reduce riscul aparitiei cancerului la san.

Varza murata este o sursa bogata in vitamine: B1, B2, B3, B4, B9, B12 si vitamina C. Vitamina C ajuta organismul sa lupte impotriva racelilor, gripelor si ajuta la intarirea sistemului imunitar. Vitamina B12 protejeaza sistemul nervos, ajuta memoria si incetineste procesul de imbatranire. Lucru pe care noi femeile l-am stopa definitiv daca ar fi posibil.

Varza murata ajuta organismul in detoxifierea lui, lupta impotriva anemiei, ajuta impotriva aparitiei hemoroizilor, poate bloca aparitia tumorilor, poate imbunatati auzul si ajuta impotriva bolilor gastrice cum ar fi ulcer sau gastrite.

Varza murata poate combate oboseala, mentine sanatatea parului si a unghilor, poate ajuta impotriva asteniei de toamna, impotriva diabetului si al multor altor boli.

Detalii pe lyla.ro


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2013-09-24 13:53:08.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0773 897 010

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.