Primavara

1. Taie trandafirii odata ce incep sa dea semne ca incep sa creasca.

2. Indeparteaza orice ramura care are semne clare de afectare. Apoi taie-le pe toate si lasa 4-5 crengi sanatoase, care sa fie un pic mai groase decat un creion (ideal ar fi sa ai astfel de ramuri).

3. Scurteaza tufa de trandafiri pana la 1/3 sau 1/2, in functie de cat de inalt vrei sa fie. Fa aceste taieturi chiar deasupra unui nod exterior.

4. Fertilizeaza trandafiri in mod regulat pe perioada sezonului de crestere. Trandafirii au nevoie de multe substante hranitoare pentru o crestere buna si pentru inflorire.

5. Trandafirii au nevoie sa fie udati de 2-3 ori pe saptamana, din ploaie sau din udare.

Vara

1.. Imprastie 1-5 cm de ingrasamint organic, cum ar fi aschii de lemn, ace de pin, iarba taiata sau alte materiale biodegradabile.

2. Uscaturi. Taie orice floare trecuta pentru a-l incuraja sa infloreasca mai mult.

3. Stropitul. Daca trandafirul se imbolnaveste sau il ataca insectele, vei rezolva problema stropindu-l.

Toamna si Iarna

1. Opreste fertilizarea cel putin cu 1 luna inainte de data primului inghet. (data anuala a inghetului in regiunea ta).

2. Protejeaza, dupa nevoie, toamna tarziu, dupa primul inghet putenic. In regiunile in care temperaturile nu scad sub -7 grade C, nu e nevoie de protectie, in plus, pentru iarna. In regiunile mai reci, musuioreste trandafirul pentru a proteja radacinile de gerul sever.

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole asemănătoare

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.