E Brumar…toamnă tarzie. In noiembrie se planteaza trandafirii…

Primul lucru este acela de a alege o parte insorita a gradinii. Unii trandafiri, cum sunt cei cataratori pot fii plantati oriunde dar cel mai mult le place sa fie combinati cu alte tipuri de trandafiri care sa nu ii sufoce. Daca doriti sa plantati un trandafir nou in locul unei tufe vechi de trandafiri este important sa scoateti o buna parte de pamant si sa il inlocuiti cu pamant nou, deoarece trandafirii noi nu se dezvolta bine in solul trandafirilor schimbati.

Ati plantat vreodata trandafiri? I-ati vazut vreodata crescand? Trandafirii sunt asemeni oamenilor. Cresc incet, incet, fac boboci si apoi infloresc si devin mai puternici. Si mai au ceva in comun…spinii. Ati vazut trandafiri fara spini? Da, dar sunt atat de rari.

Unora le ia mai mult timp sa creasca si sa infloreasca, si asta de cele mai multe ori datorita faptului ca sunt privati de apa si de lumina dar reusesc intr-un final si stiti de ce? Pentru ca sunt niste plante puternice. Si nu exista doi trandafiri la fel, ei sunt intr-o varietate de sortimente, forme si culori: exista trandafiri nobili care par aristocratici, trandafirii romantici căţărători, plantele impozante care cresc in tufe sau trandafirii pitici, ce îşi găsesc loc până şi pe cele mai mici petice de pământ.
Ce credeti, e greu sa plantezi trandafiri?

Sursa:  blog http://cinciminutedeviata.com2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole asemănătoare

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.