Caprele au devenit o sursa buna de castig pentru fermierii nostri. Animalele crescute pe plaiurile mioritice au mare succes in Europa, dar si in Asia.

carne de capra

Romanii au clienti chiar si in tarile pline de turme de capre, cum ar fi Grecia sau Italia. In multe state europene, cererea de carne de capra a crescut foarte mult de cand studii medicale au recomandat-o datorita calitatilor sale.

In Romania, un exemplar e 50 de euro, iar in Grecia intre 100 si 200 de euro. Un kilogram in viu e de la 2 euro in sus la noi.

Cornel Revnic are o ferma langa Cluj. Anul trecut a trimis peste 2.000 de capre in Grecia, Spania, Israel, Emiratele Arabe si Iordania.

Daca grecii si arabii erau pana acum mari consumatori de carne de capra, mai nou si romanii au inceput sa se reorienteze. Produsul este cautat in special pentru calitatile sale nutritive. Medicii recomanda carnea de capra pentru ca are un continut scazut de grasime.

In afara de cererea de pe piata europeana, exista si un alt motiv pentru care crescatorii autohtoni s-au reprofilat. Oile nu mai aduc profitul de odinioara, in timp ce caprele devin tot mai rentabile.

Un crescator care vinde 100 de capre intr-un an poate ajunge la un profit de 15.000 de euro cu o investite minima.

Originally posted 2013-01-15 13:28:17.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.