Caprele au devenit o sursa buna de castig pentru fermierii nostri. Animalele crescute pe plaiurile mioritice au mare succes in Europa, dar si in Asia.

carne de capra

Romanii au clienti chiar si in tarile pline de turme de capre, cum ar fi Grecia sau Italia. In multe state europene, cererea de carne de capra a crescut foarte mult de cand studii medicale au recomandat-o datorita calitatilor sale.

In Romania, un exemplar e 50 de euro, iar in Grecia intre 100 si 200 de euro. Un kilogram in viu e de la 2 euro in sus la noi.

Cornel Revnic are o ferma langa Cluj. Anul trecut a trimis peste 2.000 de capre in Grecia, Spania, Israel, Emiratele Arabe si Iordania.

Daca grecii si arabii erau pana acum mari consumatori de carne de capra, mai nou si romanii au inceput sa se reorienteze. Produsul este cautat in special pentru calitatile sale nutritive. Medicii recomanda carnea de capra pentru ca are un continut scazut de grasime.

In afara de cererea de pe piata europeana, exista si un alt motiv pentru care crescatorii autohtoni s-au reprofilat. Oile nu mai aduc profitul de odinioara, in timp ce caprele devin tot mai rentabile.

Un crescator care vinde 100 de capre intr-un an poate ajunge la un profit de 15.000 de euro cu o investite minima.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI