Caprele au devenit o sursa buna de castig pentru fermierii nostri. Animalele crescute pe plaiurile mioritice au mare succes in Europa, dar si in Asia.

carne de capra

Romanii au clienti chiar si in tarile pline de turme de capre, cum ar fi Grecia sau Italia. In multe state europene, cererea de carne de capra a crescut foarte mult de cand studii medicale au recomandat-o datorita calitatilor sale.

In Romania, un exemplar e 50 de euro, iar in Grecia intre 100 si 200 de euro. Un kilogram in viu e de la 2 euro in sus la noi.

Cornel Revnic are o ferma langa Cluj. Anul trecut a trimis peste 2.000 de capre in Grecia, Spania, Israel, Emiratele Arabe si Iordania.

Daca grecii si arabii erau pana acum mari consumatori de carne de capra, mai nou si romanii au inceput sa se reorienteze. Produsul este cautat in special pentru calitatile sale nutritive. Medicii recomanda carnea de capra pentru ca are un continut scazut de grasime.

In afara de cererea de pe piata europeana, exista si un alt motiv pentru care crescatorii autohtoni s-au reprofilat. Oile nu mai aduc profitul de odinioara, in timp ce caprele devin tot mai rentabile.

Un crescator care vinde 100 de capre intr-un an poate ajunge la un profit de 15.000 de euro cu o investite minima.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2013-01-15 13:28:17.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.