Hunedoara: O stână cum n-ai mai văzut, făcută după toate normele europene Foto: thegreendogs.com

Tot mai mulţi români vor să mănânce bio. Iar agricultorii şi crescătorii de animale se adaptează cerinţelor. La o stână din Hunedoara, oile pasc pe păşuni ecologice iarbă crescută fără îngrăşăminte chimice, iar ciobanii trăiesc în cele mai bune condiţii. Stâna e una modernă, încălzită cu panouri solare şi cu o bucătărie amenajată după toate normele europene. În aşa fel încât brânza să fie şi pe placul străinilor.

În comuna Băcia, oamenii nu au stat prea mult pe gânduri când a venit vorba de normele europene. Au construit o stână cum nu s-a mai văzut prin partea locului. Apă rece şi caldă în permanenţă, curent electric de la panouri solare şi laborator cu toate dotările.

În astfel de condiţii, mieii nu au cum să fie decât eco. Iar vestea că stâna din Băcia este una cum rar s-a mai văzut, a ajuns şi în afara ţării. Aşa se face că au început să curgă comenzile.

Şi ciobanii nu se opresc aici. Spun că mai au încă planuri de pus în practică. În zonă sufla permanent vântul, aşa că vor să monteze şi un generator eolian pentru producerea curentului.

Originally posted 2012-04-16 07:47:31.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.