Hunedoara: O stână cum n-ai mai văzut, făcută după toate normele europene Foto: thegreendogs.com

Tot mai mulţi români vor să mănânce bio. Iar agricultorii şi crescătorii de animale se adaptează cerinţelor. La o stână din Hunedoara, oile pasc pe păşuni ecologice iarbă crescută fără îngrăşăminte chimice, iar ciobanii trăiesc în cele mai bune condiţii. Stâna e una modernă, încălzită cu panouri solare şi cu o bucătărie amenajată după toate normele europene. În aşa fel încât brânza să fie şi pe placul străinilor.

În comuna Băcia, oamenii nu au stat prea mult pe gânduri când a venit vorba de normele europene. Au construit o stână cum nu s-a mai văzut prin partea locului. Apă rece şi caldă în permanenţă, curent electric de la panouri solare şi laborator cu toate dotările.

În astfel de condiţii, mieii nu au cum să fie decât eco. Iar vestea că stâna din Băcia este una cum rar s-a mai văzut, a ajuns şi în afara ţării. Aşa se face că au început să curgă comenzile.

Şi ciobanii nu se opresc aici. Spun că mai au încă planuri de pus în practică. În zonă sufla permanent vântul, aşa că vor să monteze şi un generator eolian pentru producerea curentului.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-04-16 07:47:31.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.