Prindeti momentul favorabil si infiintati o ferma pentru piscicultura, afacere subventionata cu 140 de milioane de euro, pana in 2013!

Ferma pentru piscicultura in sistem familial este o lucrare creata special pentru dumneavoastra, pentru a va construi propria afacere profitabila, fara riscuri si ezitari. Da, din cresterea de pastrav, somn sau salau puteti scoate bani „frumosi” si asta foarte rapid daca folositi experienta specialistilor nostri in piscicultura.

Ferma pentru piscicultura in sistem familial    »»» PONT Idei de afaceri: Investitiile in piscicultura si procesarea pestelui vor fi finantate cu 140 de milioane euro, pana in 2013, din fonduri UE si de la bugetul de stat, prin intermediul Programului Operational pentru Pescuit (POP)! …pana in 2013 nu mai este mult! Prindeti aceasta oportunitate unica si folositi momentul favorabil pentru a demara o afacere extrem de profitabila si puternic sprijinita la nivelul UE: Ferma pentru Piscicultura in sistem familial!

Sa intram rapid in subiect (ca sa nu ne apuce 2013…)!

* De ce ferma pentru piscicultura si nu ferma de… vite?
PONT Idei de afaceri: pentru ca, daca 5.000 de metri patrati de pasune pot produce aproximativ 455 de kilograme de carne de vita, la aceeasi suprafata de apa, o ferma pentru piscicultura produce peste 4 tone de carne!

* Potentialul cu totul deosebit al acestei idei de afaceri este dat de faptul ca poate fi alimentata substantial din marele „buzunar” european.

* Pastravul este pestele considerat cel mai rentabil a fi crescut in conditiile climatice din multe zone ale tarii noastre. Este un peste savurat de toata lumea si acest fapt se poate observa in restaurantele cu specific autohton, unde pastravul se comercializeaza la preturi piperate. Nu va ramane decat sa fructificati aceasta stare de fapt.

* Din piscicultura obtineti profit substantial.
PONT Idei de afaceri: inca din primul an, in functie de dimensiunea fermei, cifra de afaceri pentru o ferma de piscicultura poate ajunge la 100.000 de euro, iar in al doilea an aproape sa se dubleze! Practicata, pentru inceput, la o scara mica si cu un minimum de investitii, aceasta afacere – Ferma pentru Piscicultura in sistem familial – poate produce mari cantitati de peste cu o valoare economica ridicata intr-un timp relativ scurt, raportat la suprafata de teren folosita.

Ce presupune acest lucru, din punctul de vedere al veniturilor dumneavoastra?
Dat fiind faptul ca perioada dintre realizarea investitiei si valorificarea primilor pesti maturi este scurta, veti avea la dispozitie rapid banii necesari pentru amortizarea investitiei, pentru promovare sustinuta si pentru cresterea capacitatii de productie!
http://www.ferma-piscicultura.ideideafaceri.ro/

Originally posted 2012-03-09 17:46:13.

Articole asemănătoare

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.