Descriere: Ghee-ul sau untul clarificat este un produs de origine indiana, foarte sanatos si foarte eficient pentru gatit avand punctul de ardere mai ridicat decat untul simplu.

Preturile pentru Ghee variaza intre 30-40 RON/250g Ghee. Un pret extrem de mare tinand cont ca se obtine printr-un proces foarte simplu din untul natural. Mai precis din 1 kg natural, fara aditivi sau conservanti, se obtin aproximativ 800g ghee. La un calcul simplu cu o investie de 20 RON (ce rezulta din 1kg unt) se obtin aprox 120 RON (ce rezulta din 800g ghee). Printre avantajele ghee-ului se enumera faptul ca este foarte usor de conservat, unii specialisti sustin ca un ghee bine facut poate sa reziste si pana la 100 de ani, insa avantajele cele mai mari sunt cele pentru sanatate si aici putem enumera: imbunatateste memoria, intinereste pielea, antioxidant, pentru afectiuni psihice, pentru voce, afectiuni cardiace. Este interesant de stiut ca ghee-ul, desi este facut din unt simplu, la gust este diferit.

Pentru o mai eficienta vanzare si promovare este indicata imbuteliarea in recipiente cu aspect deosebit. Va aratam aici cateva modele de imbuteliere pentru inspiratie:

Procesul de producere ghee este foarte simplu si este prezentat foarte clar in filmuletul ce urmeaza:

Resurse necesare: – cheltuieli cu achizia untului natural, fara niciun fel de aditivi (se gaseste in orice supermarket)
– documentarea riguroasa in ceea ce priveste procesul de productie
– experimentarea procesului de productie pana cand produsul final atinge cel mai bun gust si aspect comercial.
– cheltuieli cu achizitia recipientelor pentru imbuteliere

Avantaje:investie redusa
– proces de realizare foarte simplu
– produsul vine cu o serie de avantaje superioare untului traditional
– este o activitate care se poate desfasura la domiciliu cu costuri minime

Dezavantaje: – fiind un produs de consum, pot aparea mici complicatii in procesul de autorizare.

Concluzii: Acest produs are nenumarate avantaje, din nefericire pretul pe piata este destul de mare, o eventuala afacere pe aceasta nisa ar putea avea un mare succes, mai ales ca ar putea oferi clientilor avantaje de sanatate la preturi mai mici.

sursa: 3 afaceri


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-09-19 18:07:17.

Articole asemănătoare

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI