Sectorul pescaresc va primi de la UE 307 milioane de euro in urmatorii 6 ani si se considera ca dezvoltarea acvaculturii va duce la dublarea consumului de peste in Romania, de la 5,5 la 11 kilograme pe cap de locuitor. Fermierii pot depune, incepand cu 11 august, proiecte de finantare in cadrul Programului Operational de Pescuit.

Cu aceste fonduri, Romania ar trebui sa creasca volumul de peste de acvacultura si sa reduca pescuitul din Dunare si Delta. De asemenea, pentru locuitorii din Delta vor fi disponibili 100 milioane de euro drept sprijin pentru dezvoltarea altor activitati decat pescuitul.

Gheorghe Stefan, presedintele Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, a declarat ca acum agentia are la dispozitie 6 milioane de euro in cadrul unui Master Plan dedicat promovarii programului.

Proiecte ce pot fi eligibile:

* Investitii in acvacultura – 24,13 milioane
* Investitii la bordul navelor – 3,9 milioane
* Promovare si marketing – 8,8 milioane euro
* Compensatii la gestionarea flotei – 3,4 milioane euro


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-04-14 07:32:13.

Articole asemănătoare

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.