Sectorul pescaresc va primi de la UE 307 milioane de euro in urmatorii 6 ani si se considera ca dezvoltarea acvaculturii va duce la dublarea consumului de peste in Romania, de la 5,5 la 11 kilograme pe cap de locuitor. Fermierii pot depune, incepand cu 11 august, proiecte de finantare in cadrul Programului Operational de Pescuit.

Cu aceste fonduri, Romania ar trebui sa creasca volumul de peste de acvacultura si sa reduca pescuitul din Dunare si Delta. De asemenea, pentru locuitorii din Delta vor fi disponibili 100 milioane de euro drept sprijin pentru dezvoltarea altor activitati decat pescuitul.

Gheorghe Stefan, presedintele Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, a declarat ca acum agentia are la dispozitie 6 milioane de euro in cadrul unui Master Plan dedicat promovarii programului.

Proiecte ce pot fi eligibile:

* Investitii in acvacultura – 24,13 milioane
* Investitii la bordul navelor – 3,9 milioane
* Promovare si marketing – 8,8 milioane euro
* Compensatii la gestionarea flotei – 3,4 milioane euro

Originally posted 2012-04-14 07:32:13.

Articole asemănătoare

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.