Descriere: O astfel de crescatorie nu are ca scop comercializarea ramelor pentru activitati piscicole, ci comercializarea solului rezultat in urma procesului de crestere a ramelor. Pretul de vanzare a unui asemenea pamant provenit din cresterea ramelor este de aproximativ 20 RON/kg. Momentan nu exista pe piata un fertilizator mai natural si mai nutritiv decat acesta. Poate fi utilizat atat pentru gradini (fiind necesar aprox 5-8 kg de fertilizator pentru 100 mp gradina, avand efecte superioare oricarui alt produs), cat si pentru plantele de ghiveci. Crescatoriile de rame pot fi realizate la scara mica (in recipiente simple sau etajate) sau la scara mare prin ingradirea direct pe sol+amenajarea unui sortator(menit sa sorteze solul de rame).

Popularea crescatoriei de rame se va face cu rame comune rosii, iar cat tine de alimentatia acestora, se pot utilza orice fel de resturi, atat alimentare, cat si non-alimentare, cu specificatia sa se evite alimentele cu nivel ridicat de grasimi (carne, branza), alimentele cu aciditate ridicata (citrice, legumele din familia cepei). Va prezint in continuare 3 metode simple de organizare a unei ferme de rame.

1. Organizarea crescatoriei simple de rame la scara mica:

2. Organizarea crescatoriei etajate de rame:

3. Organizarea crescatoriei pe sol la scara larga + exemplificare proces de sortare:

Originally posted 2012-09-19 20:35:10.

Articole asemănătoare

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI