Dudele sunt produse de arborele Dud (Morus Alba) si este un super-fruct puternic. Exista doua varitati: una mai inchisa la culoare / mai violeta si una alba ce provine din Turcia si Asia.

Dudele sunt bogate in resveratroli, ce sunt produsi de organism pentru a lupta cu patogenii cand este atacat de acestia. Praful de dude a fost folosit in Japonia pentru a stabiliza nivelurile de zahar din sange.

De asemenea, ele sunt bogate in vitamina C, fier, calciu, proteine​​, și o sursă bună de fibre dietetice. Dudele sunt deosebit de bogate în pigmenți numite antociani, care sunt studiati ca posibili agenți dietetice cu beneficii de sănătate pentru sistemul cardiovascular.

În medicina tradițională și populară, dudele sunt considerate a avea proprietăți medicinale și sunt cel mai frecvent utilizate pentru a face gem, vin, precum și alte produse alimentare.

Utilizări / Cum se consumă
Dudele uscate pot fi consumate singure ca o gustare sanatoasa, amestecate cu nuci sau ca ingredient in salate, deserturi, piureuri, făină de cereale, iaurt, înghețată etc.

INTERESANT: Frunze de dud sunt principala sursa de hrană pentru viermii de mătase.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-09-30 16:34:53.

Articole asemănătoare

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0773 897 010

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.