antfungus Monsanto

Conținutul acestui articol are potențialul de a schimba radical lumea într-o varietate de moduri pozitive. Deoarece Monsanto nu ar dori ca acest articol sa ajunga viral, tot ce va putem cere este să distribuiți in retelele sociale aceste informații deoarece sunt prezentate în așa fel încât să poată ajunge la cât mai mulți oameni posibil.

În 2006, un brevet a fost acordat unui om cu numele Paul Stamets. Deși Paul este lider mondial in micologie, brevet său este primit cu foarte puțină atenție și expunere. De ce se intampla acest lucru? Manageri din industria pesticidelor au declarat ca acest brevet reprezintă “tehnologia cea mai perturbatoare la am asistat vreodată.” Și când acestia spun perturbator, se referă la a fi perturbator pentru industria pesticidelor chimice.

Ce a descoperit Paul? Micologul si-a dat seama cum să folosească propriile creații ale mamei natura pentru a impiedica distrugerea culturilor de catre insecte. Sunt ceea ce se numesc pesticide SMART (destepte). Aceste pesticide asigura o soluție sigură și aproape permanenta de control a peste 200.000 de specii de insecte – și toate acestea datorită “magiei” din ciuperci.

Paul face acest lucru prin luarea unor ciuperci entomopatogene (ciuperci care distrug insectele) și le modifica astfel incat să nu producă spori. La rândul său, acest fapt atrage insectele care le mănancă si se transformă in ciuperci din interior spre exterior!

PaulStamets

Acest brevet are potențialul de a revoluționa modul în care oamenii să crească culturi – dacă este lăsat să ajungă la mase.

A tolera utilizarea pesticidelor în agricultura modernă inseamna a nega dovezile care atestă efectele lor negative asupra mediului. O astfel de ignoranță într-adevăr nu mai poate fi tolerată. De exemplu, poți imagina o lume fără albine? Preparatele chimice Monsanto, ce sunt pulverizate peste toate campurile cultivate de fermieri din întreaga lume, sunt responsabile de moartea albinelor pe scară largă. În timp ce un număr tot mai mare de țări interzic produsele Monsanto, acestea sunt încă folosite în țarile care ar trebui să fie conștiente de pericolele sale. Trebuie ca noi metode să fie puse în aplicare înainte de a fi prea târziu.

Monsanto generează în prezent 16 miliarde dolari pe an (cum s-a raportat în 2014), astfel incat va puteti fi sigur ca nu isi doresc sa intrerupa acest flux de venituri. Astfel de venituri le dă resurse aproape nelimitate și abilități de a suprima informații care pot fi daunatoare reputației lor.

Paul-Stamets

Aici sunt link-uri utile pentru a înțelege mai multe despre brevetul incredibil discutat mai sus:

Aici este un link către brevetul cu nr 7122176:
http://www.google.com/patents/US7122176

O listă a tuturor brevetelor pe care Paul Stamets le-a obtinut:
http://patents.justia.com/inventor/paul-edward-stamets

O multime de informatii despre Paul Stamets:
http://www.fungi.com/about-paul-stamets.html

Pagina Wikipedia despre Paul Stamets:
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Paul_Stamets

Și, în sfârșit, aici este un video TEDTalks al lui Paul din 2008 numit:

6 moduri prin care Ciupercile pot salva lumea

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2015-04-28 19:27:24.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.