1. Mare precocitate (porcii vietnamezi ating maturitatea sexuală la vârsta de 4 luni).

2. Au imunitate ridicată. Nu sunt predispusi la boli ca un porc alb obişnuit. Spre deosebire de porcul alb, nu necesita vaccinare constanta.

3. Scroafa vietnameza are psihicul echilibrat (nu se creaza probleme în grija puilor), un instinct matern bine dezvoltat şi o curăţenie speciala.

4. Rasa este bine adaptata la iernile aspre mai degrabă din Europa Centrală şi Canada.

5. Fecunditatea mare (la prima fătare este, de obicei 5-10 purcei la următoarele – 8 – 17, numărul maxim înregistrat de purcei la o fătare – 28. buc)

6. Inaltă productivitate (9-10 luni, porcul vietnamez ajunge la 50-65 kg).

7. Consum redus de alimente. Cereale măcinate pe fiecare zi 300-400 gr. Cu mancarea pe care o consuma un porc obişnuit se poate creşte 5-6 porci vietnamezi. Principalul tip de aliment este iarbă în timpul verii şi fân în timpul iernii.

In ceea ce priveste costul de furaje (care în fapt determină costul de carne), porcul vietnamez este mult mai profitabil decât un porc ordinar. Puteţi efectua un astfel de experiment: puneti într-o celulă, dupa intarcare, la 2 luni, un porc normal, şi în alta – 5 porci vietnamezi (dimensiunea lor mica permite acest lucru). Hrana pentru animale în ambele celule aceeaşi calitate şi cantitate. În cele din urmă, după 6 luni porcul obişnuit va cantari 110 kg. şi porcul vietnamez doar 45 – 60 kg, dar din moment ce există 5 bucati greutatea lor depăşeşte 265 kg.. Şi la aceeaşi hrană.

8. Alt avantaj la porcul vietnamez. La sacrificare procentul de deşeuri este de doar de 12% pentru vietnamez şi 30% la porc normal.

9. Carnea porcului vietnamez este considerată o delicatesă nu numai pentru gustul său, dar de asemenea, pentru un număr de proprietăţi unice şi folositoare. De exemplu nu numai ca nu conţine colesterol dar facilitează la scoaterea acestuia din corpul omului.

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2013-01-15 23:57:46.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.