experimental agricutureBostaneii si patisonii sunt mai putin pretentiosi la lumina decit dovleacul, si mai rezistent la frig, seceta, decit castravetii. Semintele de bostanel incoltesc la temparatura +8..+9°С, patisonii la +13…+14°С. Insa temperatura optima pentru cresterea acestor legume, este +20…+25°С ziua si +18…+20°С noaptea.

Cu o saptamina inainte de plantarea bostaneilor in sol, se recomanda calirea rasadului. Pentru aceasta rasadul este pus la temperatura +15…+17 °С – ziua, si +12…+15 °С – noaptea.

Udarea bostaneilor se face regulat, direct la radacina, avind grija sa nu udam frunzele. Temperatura apei: +22…+25 °С. Daca ii udati cu apa rece veti avea pierderi masive de flori.

Bostaneii sunt iubitori de lumina si cresc mai bine in zilele lungi de 12-14 ore. Pe solurile afinate si bogate in humus. Pentru plantare alegeti un loc uscat si caldut, care este incalzit bine ziua, si pastreaza caldura noaptea. Inca il puteti planta in gramada cu compost (daca-o aveti).

Atentie! Dupa plantarea rasadului in sol, temperatura nu trebuie sa scada mai jos de +12 °С.


Sursa: http://www.ingradina.com/?cat=57#ixzz29oVtECCO


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-10-20 08:22:21.

Articole asemănătoare

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.