In tarile europene agricultura, chiar si la nivel familial, este o afacere profitabila.

La noi in tara, tot europeana, taranii fac foamea cu legumele pe taraba, iar samsarii fac profituri de mii de euro. Cumpara pe nimic marfa din poarta producatorului si o vand la un pret de 3 ori mai mare.

Bisnitarii fac legea in agricultura. Ocupa abuziv pietele si dicteaza pretul, in timp ce taranul e tot in sapa de lemn si in pragul falimentului. Imaginile care urmeaza va vor revolta!sursa: http://www.kanald.ro/au-ajuns-sa-manance-din-gunoaie-taranii-fac-foamea-in-timp-ce-samsarii-le-iau-marfa-si-o-vand-de-3-ori-mai-scump_30622.html#sthash.nSP3pchB.dpuf

Originally posted 2013-11-12 13:25:51.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI