Mătasea naturală ca și produsele tradiționale romanești obținute din ea reprezintă o afacere profitabilă. Firul de mătase se folosește în: textile, electronică, industria de panificație, aeronautică, chirurgie etc.

Casa dvs. de la țară poate deveni baza unei afaceri de succes!

Sericicultura este o afacere sigură, cu profit garantat și derulare rapidă. În plus este subvenționată de stat.

De ce aveți nevoie pentru a porni?
Aveți nevoie de: un spațiu construit (acoperit) de cel puțin 3/4 m2 și de frunze de dud. În acest spațiu puteți crește 10 g de semințe (ouă). Încăperile în care se cresc viermii de mătase trebuie sa fie aerisite, să nu fie umede și să aibă ferestrele orientate spre nord-vest. Și, de asemenea, materiale necesare incubației (paturi și mese pentru larve si frunze de dud).

Până când puteți ,,recolta” gogoșile de mătase trec 30 – 40 de zile. Adică după o lună puteți vinde 20 de kg de gogoși de mătase cu 20 lei/kg (gogoșile de calitatea I) și cu 8 lei pe cele de calitatea a II-a.

Semințele (ouăle) viermilor de mătase sunt oferite de societatea Sericarom SA București la prețul de 24 lei/cutie (10 grame).

Deci, practic nu vă costă decât amenajarea spațiului (o clădire sau o încăpere dezafectată, uscată, cu ferestre și orientata spre nord-est).

Normal, cu cât afacerea pe care o porniți va fi mai amplă, cu atât bugetul inițial va fi mai mare. Dar e bine să știți ca sericicultura (creșterea viermilor de mătase) este subvenționată de stat. Atenție: pentru acordarea subvenției trebuie să fiți membri ai unei asociații sericicole!

Avantaje ale sericiculturii
Materialul de pornire: ouăle (semințele) viermilor de mătase se achiziționează la un preț de 24 lei / cutie (10 grame).

  • Profit asigurat! Societatea Sericarom SA vă preia întreaga producție de gogoși de mătase la un preț de 20 lei/kg pentru gogoșile de calitatea I, respectiv 8 lei/kg pentru cele de calitatea a II-a..
  • Subvenții din partea statului: pentru fiecare cutie de 10 grame cu ouă de viermi de mătase primiți 133 euro.
  • Forță de muncă necesară minimă! Creșterea și îngrijirea viermilor nu necesită mult efort sau un număr mare de muncitori, fiind ideală pentru o afacere de familie.

sursa: viermidematase.info


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-10-08 08:53:08.

Articole asemănătoare

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0773 897 010

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.